Alanya, Turkki

Melissa Hotel

Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 159 arvioon
Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 159 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
50 m 
Keskusta
2,8 km 

Kleopatran rannan vieressä

Melissan sijainti on täydellinen. Tämä sijaitsee lähellä Kleopatran rantaa ja on myös useiden hotellien ja asuinrakennusten ympäröimä, mikä tuo itse hotelliin ja sen ympäristöön erittäin viihtyisän tunnelman. Hotellialue on laaja ja vehreä, jonka johdosta saattaa unohdaa asuvansa lähellä Alanyan sykkivää keskustaa. Melissa Hotelissa voi täydellisesti nauttia All Inclusivesta kaikkien ruokailujen kuuluessa tarjontaan.

Viihtyisä allasalue ja Kleopatran ranta lähellä!

Kuuluisa Kleopatran ranta sijaitsee vain kivenheiton (50 m) päässä, joten Melissa hotelli on oiva paikka viettää täydellinen rantaloma auringosta ja uinnista nauttien. Kerran paikan päällä käytyään ymmärtää, miksi kyseistä rantaa pidetään alueen parhaana. 

Rannalla voit myös vuokrata aurinkotuoleja, -varjoja sekä patjoja ja nauttia kauniista näköalasta Alanyan linnoitukselle. Tai miksi et parantaisi lomarusketustasi rantalentopallon parissa rannalla? Täällä voit myös harrastaa eri vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksua vastaan.

Helteisinä kesäpäivinä hotellin viihtyisä pieni allasalue on hyvä paikka vilvoitteluun. Täällä on myös oma alueensa nuorimmille matkaajille. Allasalueen laidalla voit levätä aurinkotuoleissa tai istua varjossa siemaillen herkullisia drinkkejä samalla ihaillen turkoosin hohtavaa Välimerta.

Nauti ruokailuista merinäköalalla

Istuudu alas tässä tunnelmallisessa ravintolassa tai tämän ulkotiloissa puun varjossa nauttiaksesi ruokailuista Välimeren tuulahduksissa ja näköalalla Kleopatran rannalle.

Melissassa kuuluu All Inclusive matkan hintaan, ja kolmesta pääateriasta voi nauttia seisovan pöydän muodossa pääravintolassa sen sijaan, että tarvitsee pitää lompakkoa mukanaan tai etsiä ravintolaa missä syödä.

Iltapäivisin hotellilla on tarjolla kakkua, kahvia ja teetä. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive –tarjontaan ja näitä on tarjolla koko päivän tarvitessasi virkistävää juomaa. 

 

 

Kaupunkielämää vai rannalle?

Mikäli haluat kokea Alanyan sykkeen, on keskustaan lyhyt matka. Kaupunki tarjoaakin monenlaisia elämyksiä ja viihtyisiä retkikohteita.

Voit lisäksi pelata pingistä tai mikset viimeistelisi rusketustasi osallistumalla rantalentopallo-otteluun rannalla. Rannalla on myös mahdollista harrastaa eri vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksua vastaan. Uuvuttavan päivän jälkeen kaupungilla on hyvä keskittyä rentoutumiseen ja hotellilla voit nauttia hieronnasta, saunasta tai turkkilaisesta kylvystä lisämaksua vastaan.

Aulassa ja allasalueella wifi on lisämaksua vastaan. 

Raikkaat huoneet upealla sijainnilla heti Kleopatran rannalla!

Huoneet ovat sisustettu raikkailla, valoisilla väreillä, ja jokaisesta huoneesta löytyy minijääkaappi ja tallelokero (maksua vastaan), tv, suihkukaappi, hiustenkuivaaja, parveke ja oma ilmastointi. 

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

17 m² huoneessa on kaksi sänkypaikkaa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja sinulla on mahdollisuus lapsihintaan. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 4-5 hengelle

Perhehuone, 4-5 hengelle

Tässä huoneessa on 34 m² ja sänkypaikkoja on neljälle, ja parvekkeita on kaksi. Huone vaatii vähintään neljä täysihintaista ja täällä voi asua jopa viisi henkeä. 

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Alanya

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannalla Alanyassa, joka tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista. Kaupungilla on kiehtova historia ja siellä onkin paljon katsottavaa, vilkas kauppakulttuuri sekä valtava määrä jännittäviä myymälöitä, joista löydät paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Alanyan yöelämä on myös kokemisen arvoinen, ja voit käydä iltaisin hyvissä ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme