Alanya, Turkki

Melissa Hotel

Asiakasarvio
2.9/5
Perustuu 261 arvioon
Asiakasarvio
2.9/5
Perustuu 261 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
50 m 
Keskusta
2,8 km 

Kleopatra-rannan vieressä

Hintalaadukas Melissa Hotel sijaitsee aivan Kleopatra-rannan äärellä ja tämä on kävelymatkan etäisyydellä Alanyan eläväisestä keskustasta. Mikäli et halua viettää kaikkea aikaa rannalla merestä nauttien, on sinulla myös käytössäsi hotellin pieni allas. Melissa Hotelissa voit nauttia All Inclusivesta kaikkien ruokailujen kuuluessa hintaan. 

Melissa Hotel kuuluu Nazarin Value Collectioniin, johon olemme keränneet Nazarin hintalaadukkaimmat hotellit.

Viihtyisä allasalue ja lähellä Kleopatra-rantaa

Kuuluisan Kleopatra-rannan sijaitessa vain 50 metrin päässä, tarjoaa Melissa Hotel täydellisen lähtökohdan auringosta ja uimisesta nauttimiseen. Rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja, -varjoja sekä patjoja ja nauttia kauniista näköalasta merelle sekä läheiselle vuorelle, jonka ylle Alanyan vaikuttava linnoitus kohoaa. 

Hotellilla on myös pieni ja viihtyisä allasalue, joka sopii auringonottoon ja vilvoitteluun kylmien juomien parissa. Lisäksi täällä on pieni lastenallas.

 

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit, patjat, varjot ja vesiurheiluaktiviteetit.

Nauti ruokailuista merinäköalalla

Melissassa voit jättää lompakon pois laskuista sekä samoin seuraavan ruokapaikan miettimisen. Täällä käytössäsi on All Inclusive ja voit nauttia päivän kolmesta pääateriasta, jotka tarjoillaan seisovan pöydän muodossa pääravintolassa.

Sinulla on myös mahdollisuus ruokailla ravintolan ulkotiloissa ja nauttia näköalasta Kleopatra-rannalle.

Iltapäivisin hotellilla on tarjolla kakkua, kahvia ja teetä. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan, ja näitä on tarjolla koko päivän tarvitessasi virkistävää juomaa. 

 

 

Kaupunkielämää vai rentoutumista rannalla

Melissa Hotelissa asut melko lähellä Alanyan keskustaa, joten myös aktiviteetteja löytyy runsaasti heti hotellin ulkopuolelta. Alanya on täydellinen lomakohde tarjoten useita kahviloita, ravintoloita ja baareja sekä lisäksi hyvät ostosmahdollisuudet. Jos kaipaat vaihtelua hiekkarannasta, suosittelemme myös vierailua Itäisen rannan puolella.

Lisäksi voit pelata pöytätennistä, biljardia tai osallistua rantalentopallo-otteluun rannalla. Rannalla on myös mahdollista kokeilla eri vesiurheiluaktiviteetteja. Rentoutumiseen löydät hotellilta span, jossa voit nauttia hieronnasta, saunasta ja turkkilaisesta kylvystä.

Wifi on käytettävissä lisämaksua vastaan niin aulassa kuin allasalueella.

 

Lisämaksua vastaan

Vesiurheiluaktiviteetit, hieronnat, sauna, turkkilainen sauna ja wifi.

Vaatimattomasti vaalein värein sisustettuja huoneita

Melissa Hotelin huoneet sijaitsevat kahdessa eri osiossa ja nämä ovat vaalein värein sisustettuja. Kaikissa huoneissa on minijääkaappi ja tallelokero (lisämaksua vastaan), tv, suihkukaappi, hiustenkuivaaja, parveke, laattalattia sekä yksittäinen ilmastointi.

 

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

17 m² kokoisessa huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 4-5 hengelle

Perhehuone, 4-5 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 34 m² ja täällä on neljä kunnollista vuodepaikkaa sekä parveke. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista ja enimmillään tällä voi asua viisi aikuista.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Alanya

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannalla Alanyassa, joka tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista. Kaupungilla on kiehtova historia ja siellä onkin paljon katsottavaa, vilkas kauppakulttuuri sekä valtava määrä jännittäviä myymälöitä, joista löydät paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Alanyan yöelämä on myös kokemisen arvoinen, ja voit käydä iltaisin hyvissä ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.

Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi

Melissa Hotelin keskeisen sijainnin takia lähellä vilkasta tietä, melua ja ääniä saattaa ilmetä.

Huoneiden sisustustyyli ja huonekalut saattavat vaihdella, ja tietyt huoneet saattavat tuntua hieman ahtailta henkilömäärästä riippuen.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme