Alanya, Turkki

Sealine Hotel

Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 680 arvioon
Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 680 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
400 m 
Keskusta
1 km Alanya Bazar 
Sealine Hotel
Sealine Hotel_1
Sealine Hotel_2
Sealine Hotel_3
Sealine Hotel_4
Sealine Hotel_5

Edullinen hinta yhdistettynä All Inclusiveen Alanyan keskustassa

Sealine on hintansa väärti sekä kantavieraiden suosima All Inclusive -hotelli Alanyassa. Tämä on suosittu niin lapsiperheiden, aikuisten kuin nuorten keskuudessa. Yhteistä vieraillemme on, että he nauttivat hotellin rennon kotoisasta tunnelmasta sekä Sealinen keskeisestä sijainnista. 

Allasalue on hotellin sydän, ja täällä vallitsee rentouttava ja viihtyisä lomatunnelma. Rannalle ei ole pitkä matka, eikä loma tässä suositussa ja eläväisessä lomakohteessa olekaan täydellinen ilman pulahdusta siniseen mereen.

Viettäessäsi lomaa Sealinessa käytössäsi on All Inclusive, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä seuraavaa ruokapaikkaa tai huolehtia paljonko tämä tulisi maksamaan. Useimmat ateriat ja juomat nimittäin sisältyvät hintaan. Nyt on Sealinen seisovissa pöydissä myös tarjolla erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja. Tämä kuuluu uuteen Vegan Friendly by Nazar -konseptiin!

Täällä asut yksinkertaisesti sisustetuissa ja tilavissa perhesviiteissä, jotka tarjoavat kaiken vaadittavan onnistuneeseen lomaan.

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

Uima-allas vesiliukumäellä

Sealinen viihtyisä allasalue on hotellin keskus ja luonnollinen kokoontumispaikka. Täällä on kaksi allasta; toisessa on pieni vesiliukumäki ja toisessa pieni erillinen lastenallas.

Allasalueella voit helposti viettää useita tunteja auringossa rentoutuen sekä allasbaarissa tarjoiltavista kylmistä juomista nauttien.

Loma Alanyassa ei ole täydellinen ennen kuin olet käynyt virkistävällä pulahduksella turkoosin sinisessä Välimeressä. Lähimmälle rannalle on matkaa vain noin 400 metriä ja hotellilta järjestetään lisäksi kuljetus shuttle-bussin muodossa suositulle Kleopatra-rannalle pari kertaa päivässä. Rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja ja löydät täältä hyvin vaihtoehtoja, mikäli kaipaat syötävää tai kylmiä juomia.

Huomioithan, että hotelli ei tarjoa pyyhepalvelua altaalle tai rannalle, eli on siis hyvä ottaa rantapyyhkeet kotoa mukaan.

Lisämaksua vastaan:

Shuttle-bussa, aurinkotuolit ja -varjot sekä kaikki ruoat ja juomat rannalla.

All Inclusiven helppoutta

Ollessasi All Inclusive -lomalla vältyt ikäviltä kuluilta, sillä useimmat ruoat ja juomat ovat jo etukäteen maksettu. Sealinessa aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan seisovien pöytien muodossa ja kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan. Nälän yllättäessä yömyöhään tarjoillaan täällä keskiyöllä vielä keittoa.

Hotellin ravintola on sisustettu hillityillä, tummilla sävyillä ja istumapaikkoja löytyy niin sisältä kuin ulkoa. 

Nyt pääravintolan seisovassa pöydässä pääaterioilla on erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja. Sealine Hotel kuuluu konseptiin ”Vegan Friendly by Nazar”, ja tarjoaa vegaanivaihtoehtoja aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle.

Niin pääravintolan vieressä sijaitsevassa aulabaarissa kuin allasbaarissa tarjoillaan paikallisia juomia, jotka sisältyvät All Inclusive -tarjontaan.

Lisämaksua vastaan:

Maahantuodut juomat, tuorepuristettu hedelmämehu ja turkkilainen kahvi.

Kävelymatkan päässä Alanyan lomaelämyksistä

Mikäli et tahdo vain laiskotella altaalla, löytyy hotellilta mahdollisuus biljardiin ja ilmakiekkoon. Kahdesti viikossa altaalla järjestetään iltaesityksiä. Wifi saatavilla hotellissa lisämaksua vastaan.

Vaikka hotellin tilat ovat viihtyisät ja tarjoavat mukavuuksia, on Sealine ennen kaikkea oivallinen valinta, jos haluat kokea Alanyan kaikkina vuorokauden aikoina. Alanyaa ei suotta kutsuta yhdeksi Turkin suosituimmiksi lomakohteiksi, ja täältä sinulla onkin kävelyetäisyys houkutteleviin myymälöihin, jännittäviin kulttuurikokemuksiin ja viehättäviin ravintoloihin unohtamatta baareja, discoja, kiehtovaa paikalliselämää sekä upeita rantoja. Hotellin lähettyvillä asuu myös jonkin verran paikallisväestöä.

 

Lisämaksua vastaan

Ilmakiekko, biljardi, wifi

Suuret ja mukavat kahden huoneen sviitit

Sealinen huoneet ovat tilavia ja koostuvat yhdestä makuuhuoneesta ja yhdestä olohuoneesta, jossa on istumapaikkoja sekä vähintään yksi nojatuoli, jonka voi levittää lisävuoteeksi.

Huoneet ovat yksinkertaisesti vaalein värein sisustettuja ilman turhia hienouksia ja kaikissa huoneissa on laminaattilattia. 

Minibaarista löytyy tulon yhteydessä limuja, ja tahtoessasi tämä voidaan täyttää lomasi aikana uudelleen lisämaksua vastaan. Olohuoneessa on tv, yksittäinen ilmastointi, tallelokero (lisämaksua vastaan), hiustenkuivaaja sekä puhelin. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi. Kaikista huoneista löytyy parveke.

Lisämaksua vastaan

Minibaarin täyttö, wifi, tallelokero.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitit ovat kooltaan noin 30 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä yksi tai kaksi nojatuolia, jotka voidaan levittää lisävuoteiksi. Levitettyinä nämä ovat mitoiltaan 180x70 cm, eli hieman tavallisia sänkyjä pienempiä. Mikäli huoneessa on vain yksi nojatuoli ja huoneeseen majoittuu enemmän kuin kolme henkilöä, tuodaan huoneeseen lisäsänky. Tämä on mitoiltaan 180x80 cm, eli myöskin pienempi kuin tavalliset sängyt. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä henkeä.

Alanya

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Alanyassa, joka tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista. Kaupungilla on kiehtova historia ja täällä on paljon katsottavaa - vilkas kauppakulttuuri sekä valtava määrä jännittäviä myymälöitä, joista löydät paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Alanyan yöelämä on myös kokemisen arvoinen, ja voit käydä iltaisin hyvissä ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.

Sealine hotelli oli aiemmin nimeltään Bon Apart Sealine, mutta paikalliset tuntevat hotellin nimellä Sealine, joten muistathan käyttää tätä nimeä mikäli kysyt tietä tai ajat hotellille taksilla.

Keskeisen sijainnin takia jonkin verran melua saattaa kuulua.

Huomioithan, että hotelli ei tarjoa pyyhepalvelua altaalle tai rannalle, eli on siis hyvä ottaa rantapyyhkeet kotoa mukaan.

Huoneiden muoto ja sisustus saattavat vaihdella.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Sealinessa tehdään muun muassa seuraavaa:

Täällä on aurinkopaneeleita, jotka lämmittävät lämpimän veden sekä kattavat 40 % sähköstä, jota hotellilla käytetään päiväsaikaan

Kaikki ylijäämäruoka lahjoitetaan koirien suojeluorganisaatiolle

Kemikaalit, hehkulamput, lasi, paperi, patterit ym. kerätään ja viedään kunnalle kierrätykseen

Kaikki rasva tiskistä suodatetaan pois, jotta tämä ei kuormittaisi ympäristöä

Täällä käytetään paperimukeja muovimukejen sijaan

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme