Faliraki, Rodos

Sun Palace

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 316 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 316 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
400 m 
Keskusta
1 km 

Suuri vesipuisto ja All Inclusive

Perheystävällisessä Sun Palacessa sinulla on pääsy upeaan, vauhtia täynnä olevaan vesipuistoon, jossa on kokonaiset 14 vesiliukumäkeä ja paljon muita vesiaktiviteetteja koko perheelle. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee suosittu ranta, Faliraki Beach, ja noin kilometrin päässä on Falirakin keskusta.

Hotellipakettiin kuuluu All Inclusive ja tarjolla on jonkin verran aktiviteetteja, sekä iltaohjelmaa. Täällä asut yksinkertaisissa huoneissa jopa kuudelle hengelle, jotta koko perhe voi asua yhdessä. Hotellialuetta ympäröi ihana viheralue ja värikkäät kukat.

 

 

Loistava vesipuisto niin isoille kuin pienille

Kun asut Sun Palacessa, on sinulla mahdollisuus vierailla vauhdikkaassa vesipuistossa, jossa on runsaasti vesiaktiviteetteja! Täällä on 14 vesiliukumäkeä, joita pitkin laskea, sekä Lazy River ja aaltoallas, jossa kellua. Alueella on myös suuri lastenallas, jonka luona on suihkuavaa vettä ja vesiliukumäkiä pikkulapsille. Allaspyyhkeitä voi lainata vesipuistosta ilman lisämaksua.

Itse hotellialueella on myös uima-allas erillisellä lastenaltaalla, aurinkotuoleilla ja aurinkovarjoilla. Lyhyen kävelymatkan päässä (noin 400 metrin) on suosittu ranta, Faliraki Beach. Tämä ihana ranta on kivikkoista.

Vesipuisto on avoinna koko kauden; päivittäin kello 10-18 välisen ajan. Huonojen sääolosuhteiden takia saattaa vesipuisto kuitenkin olla suljettu.

Vesipuistossa noudatetaan TUI-konsernin turvallisuussääntöjä, ja paikalla on hengenpelastajia. Kaikkien vieraiden, jotka ovat alueella, täytyy olla uimataitoisia. Alle 18-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Vesiliukumäkien enimmäispainoraja on 110 kiloa.

Vesiliukumäet

Lazy River
Ei rajoituksia, mutta kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Lastenalue
Vesiliukumäkiä 3-9-vuotiaille lapsille.

Side Wave Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla. 

Body Ball Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Rafting Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Black Hole
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Kamikaze
Minimipituus 140 cm, enimmäispituus 200 cm.

Free Fall
Minimipituus 140 cm, enimmäispituus 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Multi Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Wave Pool
Alle 14-vuotiaiden lasten tulee olla aikuisen seurassa.  


Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

All Inclusive – mukavuuden huippua!

Aamiainen, lounas ja illallisbuffetti tarjotaan pääravintolassa, jota on paranneltu ennen kauden alkua. Kaikki paikalliset juomat, kahvi, tee, kaakao ja osa drinkeistä kuuluvat hintaan, ja kaikki juomat tarjoillaan lasista.

Aamiainen tarjoillaan noin klo 7–10
Lounas tarjoillaan noin klo 12.30–14.30
Illallinen tarjoillaan noin klo 18.30–21.30

Tämän lisäksi tarjoillaan erilaisia snackseja suunnilleen seuraavien aikojen välillä: 10.30–12.00 ja 15.00–18.00. Kello 22.00–23.00 saa hotellilta kylmiä voileipiä. Paikallisesti tuotettua jäätelöä on tarjolla noin kello 10.30–23.

Huomioithan, että ajat ovat arvioituja.

Täällä on myös á la carte-ravintola, jossa vierailu kuuluu hintaan kerran tilan näin salliessa.

All Inclusive koskee myös vesipuistoa, joten voit uida ja hauskuutella täällä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee poistua alueelta.

Liikuntaa ja iltaohjelmaa

Vietä aikaasi vesipuistovierailujen välillä osallistumalla hauskoihin aktiviteetteihin Sun Palacessa. Täällä on mahdollisuus pelata biljardia ja osallistua eri allasleikkeihin. Useimpina päivinä ja iltoina viikon aikana järjestetään ohjelmaa, kuten kreikkalaisia iltoja sekä muita teemailtoja.

Wifiä voi käyttää lisämaksutta yleisissä tiloissa, mutta ei huoneissa. Lapsille on hotellilla leikkipaikka.

Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Falirakin keskustasta, jossa on mahdollisuus shoppailla, vierailla ravintoloissa ja viettää yöelämää.

Huoneita jopa kuudelle hengelle

Kaikissa huonetyypeissä on kylpyamme/suihku ja wc, puhelin, tv, pieni jääkaappi, ilmastointi ja parveke tai terassi. Silitysraudan ja vedenkeittimen voi lainata vastaanotosta. Keskusilmastointi toimii päärakennuksessa ja säädettävä ilmastointi sivurakennuksissa. Kahden hengen huoneet remontoitiin ennen kauden 2017 alkua ja perhehuoneet sekä perhesviitit saivat uudet kylpyhuoneet.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, yksi vuodesohva ja mahdollisuus saada lisävuode lapselle. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista, tai vastaavasti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 henkeä

Perhehuone, 2-4 henkeä

Perhehuoneessa on noin 31 neliötä ja käytössäsi on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa seinä ja lasiovi, sekä ikkuna näiden välissä. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta. Tähän vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti, 2-6 hengelle

Perhesviitti, 2-6 hengelle

Noin 33 neliön perhesviitissä on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasiovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, yksi kerrossänky ja mahdollisuus saada 1-2 lisävuodetta joko kerrossänkynä tai tavallisina lisävuoteina. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme