Matkusta All Inclusivella Turkkiin Nazarin kanssa

Meitä Nazarilla voitaisiin kutsua asiantuntijoiksi kun kyseessä on Turkki. Olemme järjestäneet matkoja useiden vuosien ajan, joten meillä on kattava kokemus mitä meidän pohjoismaalaiset vieraamme haluavat. Turkin Riviera tarjoaa ihanteellisen ilmaston, pitkiä hienohiekkaisia rantoja sekä useita historiallisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä. Kaupungit tarjoavat tietenkin kattavat ostosmahdollisuudet sekä runsaan ravintola- ja yöelämän. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Turkki tarjoaa hotelleja aivan omassa luokassaan tason, ruoan, huoneiden ja palvelun suhteen.

Meillä on useita hotelleja pitkin Turkin etelärannikkoa, eläväisessä Alanyassa, luonnonkauniissa golfparatiisissa Belekissä, perheystävällisessä Sidessä sekä historiallisessa Antalyassa.

Milloin sää on parhaimmillaan Antalyan rannikolla?

Antalyan rannikolla pääset nauttimaan tyypillisestä Välimeren ilmastosta, jolloin kesät ovat kuivia ja lämpimiä ja talvet leutoja ja kosteita. Toukokuussa lämpötila voi nousta jopa 25 asteeseen ja kesäkuukausina kesäkuusta syyskuuhun lämpötila on normaalisti 30-35 asteen paikkeilla.

Lue lisää kohteista täältä: Alanya/IncekumAntalyaBelek vai Side.

Kaikki hotellimme Turkissa