Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Pegasos Resort

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 318 arvioon

Incekum, Turkki

Pegasos Resort on koko perheen All Inclusive -lomaparatiisi, joka levittäytyy Välimeren kenties parhaimman rannan äärelle. Maksa yhdestä hotellista ja saa kolmen hotellin liikuntapuitteet, baarit, uima-altaat, upean wipeout-radan ja monenmoisia vesiliukumäkiä käyttöösi. All Inclusive sekä Nazarin lastenkerhot sisältyvät hintaan.

Fakta
Uima-altaita
9
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
0 m
Etäisyys keskustaan
3 km/25 km
Lapsihinnan enimmäisikä
15 vuoteen asti
Lisätietoa hotellista Näytä hotelli kartalta
Hinta henkeä kohtaan on saattanut muuttua päivän aikana. Tämänhetkinen kokonaishinta näkyy klikkaamalla lähtöpäivä.

Noin 25 m² kokoisissa kahden hengen huoneissa on yksi huonetila, jossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa on kolmelle hengelle, jolloin kolmas henkilö nukkuu 190x90 cm kokoisessa lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja lisämaksua vastaan voit myös saada huoneen yhdelle. Kaappitilaa on runsaasti, ja huoneessa on pieni pöytä ja kaksi tuolia. Kaikki huoneet ovat merenpuoleisia, mutta näköala vaihtelee hieman huoneen sijainnista riippuen.

Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan toisen kahden hengen tai kahden hengen Connection-huoneen kanssa lisämaksua vastaan..

Pegasos Resortissa on noin 50 m² kokoisia huoneita, jotka sopivat myös liikuntarajoitteisille vieraille. Sviiteissä on kaksi huonetta, joissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kaikkien huoneiden lattia on päällystetty kokolattiamatolla ja kaikista huoneista on merinäköala. Kylpyhuoneessa on suihku sekä kylpyjakkara, josta saa tukea. WC:ssä on hiustenkuivaajan ja seinäpuhelimen lisäksi kädensija. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, oma parveke, minijääkaappi, sekä tallelokero.

Huomioithan, että olohuoneesta parvekkeelle vievän liukuoven yhteydessä on muutaman sentin korkuinen kynnys, joka on hyvä tietää käyttäessäsi pyörätuolia..

Vain muutama huone jäljellä
Katso lisää (2 kpl)