Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Faliraki, Rodos

Stamos Plus

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Stamos Plus on hieno All Inclusive- hotelli Falirakissa. Hotellin uima-altaalla on mukavan rento lomatunnelma, ja täältä on ainoastaan 400 metriä Falirakin rannalle, jossa on virkistävää pulahtaa mereen uinnille!

Fakta
Lastenallas
1
Etäisyys rannalle
400 m
Etäisyys keskustaan
1 km
Lapsihinnan enimmäisikä
11 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Kahden hengen huone on kooltaan noin 27 - 30 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä yksi lisävuode, joka on kooltaan 180x90 cm eli hieman pienempi kuin tavallinen sänky. Täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Kahden hengen huone Deluxe on kooltaan noin 45 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kaksi lisävuodetta, jotka ovat kooltaan 180x90 cm eli hieman pienempiä kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.