Incekum, Turkki

Aqua Fun City

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
Manavgat 25 km 

Perheystävällinen All Inclusive- hotelli

Aqua Fun City on perheomisteinen All Inclusive –hotelli hauskalla vesipuistolla, laajalla tarjonnalla viihdettä, useilla uima-altailla ja ihanalla sijainnilla rannan äärellä. Hotelli sopii erinomaisesti suurelle perheelle, koska täällä on huoneita jopa kahdeksalle hengelle.

Kaikenikäiset vesipedot tulevat varmasti pitämään värikkäästä vesipuistosta tämän kuudella hauskalla vesiliukumäellä, veden läiskeellä ja suihkuavilla esteillä. Aqua Fun Cityssä pääset nauttimaan loistavista buffeteista niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Päivällä on tarjolla pizzaa, hot dogeja, hampurilaisia ja muita välipaloja. Makeaan nälkään on hotellilla myös jäätelöä ja vohveleita. Juomat kuuluvat tietenkin All Inclusive –tarjontaan.

Aqua Fun Cityssä on paljon tekemistä! Joka iltapäivä järjestetään vaahtobileet, ja välillä täällä on esityksiä salsan, kuubalaisen tanssin ja muiden jännittävien teemojen merkeissä. Täällä voi pelata rantapalloa, vesipooloa tai osallistua moniin yhteisiin aktiviteetteihin.

Täällä on myös suuri lastenalue minikaruselleilla, kiipeilyseinällä sekä trampoliineilla.

Aqua Fun City sijaitsee Okurcalarissa, noin tunnin päässä suositusta lomakohteesta Alanyasta Turkin Antalyan rannikolla.

Aqua Fun City kuuluu Nazarin Value Collectioniin, johon olemme keränneet hintalaadukkaimmat hotellimme.

Vesipuisto viidellä vesiliukumäellä

Täällä on kaksi ihanaa uima-allasta ja sijainti on heti rannalla, minkä johdosta pulahdukselle on aina hyvät mahdollisuudet. Toinen altaista on niin sanottu rauhallinen allas, jossa on miellyttävä tunnelma, kun taas toinen altaista sijaitsee värikkäiden vesiliukumäkien luona. Tunnelma täällä on vauhdikasta ja vilkasta aamusta iltaan. Molempien altaiden luona on pieni lastenallas perheen pienimmille. Aktiviteettialtaalla järjestetään päivän aikana yhteistä liikuntaa, kuten vesipooloa ja vesijumppaa.

Aqua Fun Cityn suuri vetonaula vesipedoille on hieno vesipuisto kuudella eri vesiliukumäellä, läiskyvällä vedellä ja hauskoilla suihkuavilla esteillä. Vesipuisto sijaitsee keskellä hotellialuetta, ja täällä on niin allasbaari, kuin snack-ravintolakin, joten virkistäviä juomia on aina lähettyvillä.

Rannalla on sekoitus hiekkaa ja pikkukiviä, ja vesi on kauniin sinistä ja virkistävää. Täällä on myös laituri, josta on helppo pulahtaa mereen. Huomioithan, että vesi syvenee melko nopeasti.

All Inclusive vuorokauden ympäri

Lomaillessasi All Inclusivella, ei sinun tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi, tai miettiä missä syötte seuraavaksi – kaikki kun on maksettu jo kotoa käsin. Aqua Fun Cityssä voi nauttia seisovien pöytien antimista niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Täällä on useita snackbaareja, joissa päivän aikaa on tarjolla pizzaa, hot dogeja, hampurilaisia ja muita välipaloja, ja makeaan nälkään on tarjolla jäätelöä ja vohveleita. Ruoan ja välipalojen lisäksi kuuluu suurin osa juomista hintaan, ja virvokkeita saakin helposti baareista päivisin ja pitkin iltaa. Tässä hotellissa on itse asiassa All Inclusive vuorokauden ympäri, eli myös yöaikaan voi syödä niin paljon kuin haluaa.

Lisämaksua vastaan

Alkoholipitoiset tuontijuomat turkkilainen kahvi, tuorepuristettu mehu ja juomat vitamiinibaarissa, energiajuomat sekä huonepalvelu.

Veden läiskettä, pelihalli ja lastenklubi

Suurin osa lapsista viettää paljon aikaa vesiliukumäissä ja uima-altaalla, vaikka hotellin kansainvälinen lastenklubi on myös hyvin suosittu. Täällä voi osallistua hauskoihin aktiviteetteihin ja löytää uusia kavereita! Hotellilla on myös suuri pelihalli erilaisilla pelikoneilla, ilmakiekolla ja pöytäjalkapallolla. Joka iltapäivä järjestetään vaahtobileet, mikä on suosittu niin lasten kuin aikuisten keskuudessa. Tarjolla on erilaisia esityksiä Ice Agen, Madagascarin ja Transformersin tyyliin.

Täällä on myös suuri lapsille suunnattu alue, jossa on minikaruselleja, minimaailmanpyörä, kiipeilyseinä, trampoliineja – ja kirsikkana kakun päälle ainutlaatuiset ”bumber boats”, jotka muistuttavat törmäilyautoja, mutta kelluvat veden päällä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki pelit ja aktiviteetit pelihallissa, eri aktiviteetit lastenalueella.

Osallistu moniin hauskoihin aktiviteetteihin

Aqua Fun Cityssä on paljon tekemistä. Hauskojen vesiliukumäkien ja ihanien uima-altaiden lisäksi on täällä erilaisia aktiviteetteja pitkin päivää. Täällä järjestetään muun muassa vaahtobileet joka iltapäivä, ja välillä tarjolla on esityksiä kuten salsaa, kuubalaista tanssia ja muita esityksiä Ice Agen, Madagascarin ja Transformersin muodossa.

Täällä voi pelata rantapalloa, vesipooloa tai osallistua aqua fitnessiin sekä zumbaan. Täällä on myös mahdollista pelata pöytätennistä tai minigolfia, tai istua porealtaassa puutarhassa. Puutarhassa on myös tunnelmallisia nurkkauksia ja riippumattoja rentoutumiseen.

Pimeän tullessa on täällä ohjelmaa, mikä sopii niin pienille kuin suurille. Hotellilla järjestetään hauskoja kilpailuja musiikin tahtiin ja muita juhlallisia tapahtumia.

Huoneisiin, jotka sijaitsevat lähimpänä lava-aluetta, saattaa kuulua ääniä ohjelmanumeroista, ja tällä alueella on enemmän liikettä niin iltapäivisin kuin illan aikana.

Vastaremontoituja valoisia huoneita

Aqua Fun Cityn huoneet ovat valoisia ja raikkaita, ja näissä on tv, minijääkaappi, ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja ja puhelin. Lattia on laminaattia ja laattaa, tai kokolattiamatto. Suurin osa huonetyypeistä on avoimella kylpyhuoneella, joka on osana muuta huonetta. Itse wc:ssä ja suihkussa on kuitenkin omat ovensa. Kylpyhuoneet hieman vanhemmassa rakennuksessa odotetaan olevan remontoituja kesälle 2020, ja näissä on tavallinen kylpyhuone suihkulla.

Huoneet voivat sijaita joko hieman vanhemmassa tai uudessa rakennuksessa vesipuiston luona. Voit varata huoneen vanhemmasta rakennuksesta, kun taas uudet huoneet ovat uudessa rakennuksessa. Tietoa sijainnista löytyy itse huonekuvauksesta.

Kahden hengen huone vanhemmassa rakennuksessa, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone vanhemmassa rakennuksessa, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone vanhemmassa rakennuksessa on kooltaan noin 27 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kolmas henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm levitettynä. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista ja mahdollisuus on saada yksi lapsihinta.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 41 m² ja täällä on kaksi makuuhuonetta, joiden välillä on ovi. Molemmissa huoneissa on kaksi sänkypaikkaa, ja viides henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm levitettynä. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Jopa kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti vanhemmassa rakennuksessa, 3-4 hengelle

Perhesviitti vanhemmassa rakennuksessa, 3-4 hengelle

Vanhemman rakennuksen perhesviitti on kooltaan noin 34 m². Täällä on kaksi makuuhuonetta, joiden välillä on ovi. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi sänkypaikkaa. Huoneessa tulee majoittua vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä henkeä. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Kahden hengen huone kerrossängyllä vanhemmassa rakennuksessa, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone kerrossängyllä vanhemmassa rakennuksessa, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone kerrossängyllä vanhemmassa rakennuksessa on kooltaan noin 27 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä kerrossänky, jonka sängyt ovat kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista. Mahdollisuus on saada jopa kaksi lapsihintaa.

Perhesviitti kahdella makuuhuoneella, 4-6 hengelle

Perhesviitti kahdella makuuhuoneella, 4-6 hengelle

Perhesviitti kahdella makuuhuoneella on kooltaan noin 40 m². Täällä on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja olohuoneessa on kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 190x90 cm levitettynä. Huoneessa tulee olla vähintään neljä täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään neljä aikuista. Jopa kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti neljällä makuuhuoneella, 4-8 hengelle

Perhesviitti neljällä makuuhuoneella, 4-8 hengelle

Tämä kolmeen kerrokseen jaettu huonetyyppi on kooltaan noin 80-85 m², ja on täydellinen valinta suurille perheille tai isommille seurueille. Täällä on neljä makuuhuonetta, joista jokaisessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Lisäksi täällä on kaksi kylpyhuonetta sekä kaksi parveketta. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kahdeksan henkilöä. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Nauti saunasta tai suolahuoneesta

Mikäli kaipaat lomallasi taukoa auringosta, uimisesta ja läiskyttelystä, suosittelemme käyntiä Aqua Fun Cityn spassa. Täällä voi rentoutua saunassa, höyrysaunassa, turkkilaisessa kylvyssä ja suolahuoneessa. Mikäli haluat hemmotella itseäsi kunnolla, voi täällä nauttia jostain hoidosta hieronnan tai hamam-hoidon muodossa.

Lisämaksua vastaan

Hieronnat ja muut hoidot.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Aqua Fun Cityssä tehdään muun muassa seuraavaa:

Täällä on magneettiset avainkortit kaikissa huoneissa, jonka takia sähkön käyttö loppuu kun vieraat lähtevät huoneesta

Tunnistimien avulla ilmastointi loppuu toimimasta, kun parvekkeen ovi avataan

Aurinkopaneleilla hotellissa lämmitetään vettä

Sähkönkulutusta on vähennetty vaihtamalla hehkulamput LED-lamppuihin

Roskat lajitellaan ennen kuin nämä lähetetään kierrätykseen

Täällä käytetään ympäristöystävällisiä puhdistusaineita sekä tuotteita huoltotoimissa

Koska hotellilla on laaja tarjonta ohjelmaa niin päiväs- kuin ilta-aikaan, on vesipuiston ja lavan luona usein melua.

Suurimmassa osassa huoneita on avoin kylpyhuone osana muuta huonetta. Itse wc ja suihku ovat kuitenkin omilla ovillaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme