Side, Turkki

Pegasos World

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 1308 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 1308 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 15 vuoteen asti
Edullisin hinta:
699€
Lapsi alkaen:
440€
Lastenkerho
Suomenkielinen
Uima-altaita:
Kyllä, 10 000 m² 
Ranta
0 m 
Keskusta
6 km 

Nazarin parhaiten myyvä hotelli Välimeren suurimmalla altaalla ja upealla vesipuistolla

Saapuessasi Pegasos Worldiin saavut hotelliin, joka on pinta-alaltaan ja asukaslukumäärältään yhtä suuri kuin pieni kylä! Täällä voit osallistua allasleikkeihin tai vetäytyä omaan rauhaan - tilaa riittää kaikkien toiveisiin. Lapsihinta koskee lapsia 15-ikävuoteen asti ja Nazarin omat, pohjoismaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita ottamaan lapset mukaan omaan merirosvokerhoomme touko-lokakuussa. Nuorisoklubi Chill Out on auki toukokuusta elokuuhun ja uimakoulumme Swim a´hoy pohjoismaisilla ohjaajilla on avoinna kesä-lokakuussa. Tanssikoulu on avoinna kesäkuusta lokakuuhun, ja kaikki tämä sisältyy hintaan!

Täällä on tarjolla upea vesimaailma, jonka valtava 10 000 m²-allas toivottaa kaikki tervetulleiksi. Allas on niin suuri, että sen keskellä on kokonainen saari, jossa on esityslava, baari, ravintola sekä pieniä majoja olkikattoineen ja viihtyisine nurkkauksineen. Mikäli toivot enemmän vauhtia, suosittelemme kokeilemaan hotellin vesipuistoa, jossa on kokonaiset 13 vesiliukumäkeä!

Hotellissa on useita rakennuksia. Päärakennuksessa on ravintoloita, baareja, wellnesskeskus sekä myymälöitä, kun taas huoneet sijaitsevat erillisissä rakennuksissa rauhallisessa ympäristössä, hiukan kauempana altaalta. Talojen välillä kulkee oikea polkujen verkosto, jossa voi myös nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta vastapainoksi altaiden vilkkaalle elämälle.

Meidän All Inclusive–tähtemme Pegasos World on oikea pikkulasten paratiisi. Koko perhe voi asua yhdessä jopa viiden hengen sviiteissä ja iltaisin on paljon ohjelmaa – lapset viihtyvät vesiliukumäissä, minidiscossa sekä mukavien aktiviteettioppaidemme seurassa.

Pegasos World kutsuu luokseen lähes kolmanneksen kaikista vieraistamme, joten oppaamme tekevät paljon työtä varmistaakseen, että sinä ja perheesi saatte unohtumattoman loman. Tee siis kuten 30% Nazarin muista vieraista ja valitse Pegasos World – mutta tilaa matkasi ajoissa, erityisesti, jos haluat lomalle keskellä sesonkia!

Onko tuo meri vai allas?

Hotellin vauhdikas vesipuisto houkuttelee 13 isolla, upealla vesiliukumäellä seikkailumielisiä lomalaisia, jotka kaipaavat kunnollista adrenaliinipotkua. Täältä löytyy kiemurtelevia tunneleita nopeilla mutkilla, keinuttavia laskuja, vauhdikkaita pudotuksia sekä odottamattomia kurveja. Tunne lämmin kesäilma kasvoillasi ja nauti kutituksesta mahanpohjassa, kun lasket alas mäkiä huimalla vauhdilla!

Lapset, nuoret ja aikuiset; Pegasos Worldissä pääsevät kaikki lapsenmieliset nauttimaan! Täällä tulee pitää kieli keskellä suuta laskiessaan alas iloisen värisiä, kiemuraisia vesiliukumäkiä!

Pegasos Worldin toinen tuotemerkki on giganttisen suuri allas, joka kattaa hurjat 10 000 m². Tässä on syviä alueita aikuisille ja matalavetisiä osia lasten leikkeihin ja kaiken keskellä on mitä upein merirosvolaiva, jossa on vesiliukumäkiä perheen pienimmille. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pitkä hiekkaranta, jossa voi rakentaa mitä hienoimpia hiekkalinnoja.

Allasalue jatkuu koko hotellialueen ympäri, mutta tästä huolimatta lapset näkevät selvästi milloin vesi syvenee, sillä se on merkitty selkeästi varoittavilla hain evillä ja pohjavärien muutoksilla. Täällä on myös erillinen lastenallas ja viisi erilaista vesiliukumäkeä.

Suuren altaan keskeltä löydät myös Long John Silver-baarin, jossa tarjoillaan kylmiä juomia päivän mittaan. Huomioithan, että pyyhkeet altaalla ja rannalla sisältyvät hintaan ja voit vaihtaa pyyhkeen puhtaaseen hotellin Wellness-keskuksessa joka päivä.

Allasalueen vieressä kauniin puutarha-alueen erottamana sijaitsee 600 metriä yksityistä, hienohiekkaista rantaa, jossa Välimeren siniset aallot tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon uima-altaille.

Rannalla on maksuttomia aurinkovuoteita ja varjoja sekä yksi rantabaari. Pääset rannalle tunnelmallista, palmujen reunustamaa rantapolkua pitkin.

Siden alue tarjoaa joitakin etelärannikon parhaimpia rantoja, eikä Pegasos Worldin ranta ole mikään poikkeus. Ranta on hyvin leveä ja hiekka täydellistä hiekkalinnojen ja ojien rakenteluun. Ranta on kuitenkin melko äkkisyvää.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Vesiliukumäet

Aquatube (Ø820 mm)
78 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)
72 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)
33 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m.

Windigo (Ø820 mm)
35 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m.

Windigo (Ø820 mm)
36 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m.

Hill Slide (500x2650 mm)
43 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m.

Black Hole (Ø1400 mm)
37 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)
101 m pitkä. Sallittu vain aikuisille. Altaan syvyys 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)
74 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Space Bowl
95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,80 m.

Boomerango
95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m.

Drop
67 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktivitiiteista, valaistu tenniskenttä, pelikoneet, internetcafé.

All Inclusive - koska se on niin helppoa!

Perheloman ruokalasku tahtoo olla aina yllättävän suuri, sillä päivän aikana nautitaan paljon välipaloja ja juomatkin maksavat osansa. Valitse Pegasos World ja All Inclusive, niin säästyt ikäviltä yllätyksiltä!

Suuret seisovat pöydät ovat valmiina aikaisesta aamusta lähtien ja tarjoavat kaikkea, mitä tarvitaan onnistuneen päivän aloitukseen. Lounasta voi myös nauttia suuressa ravintolassa. Kevyemmän vaihtoehdon lounaalle löydät altaan välipalabaarista. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät luonnollisesti hintaan. Hotellissa on paljon vipinää, kun päivän kolme pääruokaa on katettuna, ja lapsetkin nauttivat sydämen kyllyydestä kaikista suosikkiruoistaan yhdessä uusien kavereidensa kanssa. Erityisesti keskellä kesää voi pääravintolassa olla ruuhkaa, kun jopa 3000 ihmistä haluaa syödä yhtä aikaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta. Voit ruokailla sisätiloissa tai ulkona, missä voi ihailla samalla näköalaa altaalle.

Päivän päätteeksi on aika nauttia illallista. Pääravintolassa tarjoillaan valtava illallisbuffetti, johon kuuluu runsas valikoima esimerkiksi keittoja ja alkuruokia, salaatteja, eri tavoin valmistettuja perunoita, riisiä, pastaa ja maukkaita liharuokia. Voit seurata halutessasi ruoan tekoa. Illalliseen sisältyy sekä turkkilaisia että kansainvälisiä ruokalajeja, sekä vaikuttava jälkiruokapöytä, jossa on tarjolla runsaasti jälkiruokia, kakkuja ja hedelmiä.

Kauden aikana tiettyinä ajankohtina tarjoillaan samettisen pehmeää pehmistä kahtena eri makuna. Pehmistä on myös mahdollista saada laktoosittomana! Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Pegasos Worldissä on yhteensä kolme teemaravintolaa, ja voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen väliltä. Voit ruokailla yhden kerran viikossa maksutta yhdessä näistä ravintoloista tilan niin salliessa. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan, mutta viinipullot ja tuontijuomat ovat maksullisia. Turkkilainen ja italialainen ravintola ovat avoinna koko sesongin, mutta aasialainen ravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten tämä ravintola aukeaa vasta myöhemmin keväällä ja aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Horoscopia Bar

Vietettyäsi kokonaisen päivän rannalla, voit nauttia aperatiivin ennen ruokailua Horoscopia-baarin sohvalla tai pelata erän korttia päivän päätteeksi kahvikupposen ääressä. Tämä on iltaisin suosittu baari vieraidemme keskuudessa.

Long John Silver Bar

Pegasos Worldin allasbaari sijaitsee saarella keskellä suurta allasta, ja on täydellinen vaihtoehto, kun haluat nauttia kylmän oluen päivällä tai illempana. Tämä allasbaari on Pegasos Worldin suosituimpia baareja, ja kun ihailet hienoa näköalaa baarin tuoleilta, ymmärrät kyllä miksi.

Navigators Bar

Illan koittaessa on aika laittaa tanssikengät jalkaan, ja silloin useimmat vieraat valitsevat Navigators-baarin. Pegasos Worldin ulkoilmadisco odottaa sinua viihtyisin lomatunnelmin, joten tule tänne ja nauti lämpimästä kesäillasta.

Lisämaksua vastaan

Juomat pulloissa, tuontijuomat, juomat discossa, vastapuristettu tuoremehu, turkkilainen kahvi ja osa välipaloista.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 10:30
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:30
Illallinen Pääravintola 18:00 - 21:00
Lasten buffé   18:00 - 20:00
À la carte   19:00 - 20:00
Jäätelöä   11:00 - 21:30
Keskiyön snacks   00:00 - 00:30
Snacks   11:30 - 16:30
Kahvia   16:30 - 17:00
Horoscopia Bar   10:00 - 01:00
Nautilus Disco   23:30 - 03:00
Self service lobby bar   10:00 - 00:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen.

Jos lapsesi saavat valita, valitsevat he Pegasos Worldin

Mikä sen parempaa kuin nähdä lasten iloiset ja malttamattomat ilmeet, kun he saapuvat Pegasos Worldiin ensimmäistä kertaa. Nazarin pohjoismaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään pikkuvieraita lastenkerhoissamme.

Captain Nemon merirosvokerho!

Nazarin omassa Captain Nemon merirosvokerhossa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Kaikki merirosvokerhon lapset saavat merirosvopassin, johon saa leiman kaikista aktiviteeteista, joihin lapset osallistuvat. Tästä esimerkkejä ovat merirosvoristeily ja aarrejahti. Kun passi on täynnä leimoja, lapset voivat kutsua itseään aidoiksi merirosvoiksi! Merirosvokerho on ilmainen ja tätä ohjaavat Nazarin pohjoismaiset aktiviteettioppaat.

Koko viikon ohjaajat opettavat lapsia myös tanssimaan, ja näitä liikkeitä lapset esittelevätkin ylpeinä iltaisin minidiscossa. Minidisco järjestetään viitenä iltana viikossa. Lastenkerho on auki viisi kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja se on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Ohjaajamme puhuvat suomea tai muita pohjoismaisia kieliä!

Lastenalueella on tietenkin oma välipalabaari Moby Dick, joka kuuluu vain lapsille. Täällä lapset saavat syödä ja juoda niin paljon kun he haluavat, sillä lasku on jo maksettu kotoa käsin! Samalla alueella on myös leikkipaikka sekä suuri lastenallas, jossa on lapsille sopivia vesiliukumäkiä.

Chill Out Club – vain nuorisolle!

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa. Nazar avaa Chill Out Clubin kaikille 12-16-vuotiaille nuorille kolme kertaa viikossa toukokuusta elokuuhun! Lähde mukaan chillaamaan muiden pohjoismaalaisten nuorten kanssa, pelaamaan pelejä, urheilemaan tai kuuntelemaan musiikkia auringossa – aivan ilmaiseksi! Nazarin aktiviteettioppaat järjestävät ohjelman, ja kielenä toimii pohjoismaat tai englanti

Swim a´hoy-uimakoulu!

Kuvittele kuinka ylpeä lapsesi on, kun hän voi esitellä uusia uimataitojaan kavereille loman jälkeen! Loma Pegasos Worldissa on lomaa vedessä, joten on tärkeää, että lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi vedessä. Nazarin pohjoismainen uimakoulu Swim a´hoy opettaa lapsia uimaan kesäkuusta lokakuuhun ja se on ilmainen. Kaikki meidän uimaohjaajamme ovat läpäisseet virallisen uimaohjaajakoulutuksen. Uimaopetusta järjestetään neljä kertaa viikossa, mutta matalasesongin aikana, syyskuusta lokakuuhun, järjestetään tämä vain 2-4 kertaa viikossa. Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Pienimmille lapsille opetuksessa on enemmän kyse turvallisuudesta ja leikistä vedessä, kun taas vanhempien lasten ryhmässä keskitytään enemmän varsinaiseen uimaopetukseen.

Huomioithan, että  lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti!

Dance Stars tanssikoulu

Täällä opetamme lapset tanssimaan uusimpien ja suosituimpien hittien tahtiin. Dance Stars on avoinna kolme kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun, ja kerran viikossa pidämme tanssiesityksen, jossa lapset saavat olla illan tähtiä ja näyttää vanhemmilleen oppimiaan tanssiaskelia! Tanssikoulu on kohdistettu 7-14-vuotiaille lapsille.

Lisämaksua vastaan

Merirosvoretki.

Nauti lomastasi liikunnan ja rentoutumisen merkeissä

Pegasos Worldin tarjonta on niin kattavaa, että on vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Hotellilla on muun muassa tenniskenttiä, koripallo-, pöytätennis- sekä biljardivälineet, kuntosali, mahdollisuus pelata rantalentopalloa ja paljon muuta kivaa tekemistä! Nyt tarjoamme sinulle myös langattoman nettiyhteyden melkein koko hotellin alueella.

Yhteyden nopeus voi vaihdella käyttäjämäärän mukaan.

Päivän mittaan altaan ympärillä järjestetään runsaasti aktiviteetteja ja iltaohjelmaa on tarjolla suuressa amfiteatterissa. Kun iltanäytökset ovat ohi, illanvietto jatkuu usein Long John Silver –baarissa ja sen läheisyydessä. Hotellilla on lisäksi pienimuotoinen basaari, josta löydät kauppoja, pelikoneita, kampaamon ja nettikahvilan.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, tennisvarusteiden vuokra, pelikoneet, internet-kahvila.

Remontoituja huoneita jopa viidelle hengelle

Pegasos World on suunniteltu perheiden tarpeet mielessä, jonka takia suurin osa huoneista on perhesviittejä. Koska valtava uima-allas on asuinrakennusten ja rannan välissä, ei merinäköala täällä ole mahdollinen. Hotellissa on yli 800 huonetta, joiden tilavissa deluxe-sviiteissä on tilaa jopa viidelle hengelle.

Huoneet ovat yksinkertaisia ja käytännöllisiä ja me Nazarilla luokittelemme ne vastaamaan 4-tähteä. Talven 2013-2014 aikana uudistettiin viimeisetkin ei remontoidut kahden hengen huoneet ja perhesviitit. Tämä tarkoittaa sitä, että 2014 sesongista asti näiden huonetyyppien huoneet ovat remontoitu viimeisen viiden vuoden aikana. Pegasos Worldin huoneissa on käytetty modernia ja valoisaa sisustusta. Deluxe-sviiteistä ja Deluxe VIP-huoneista on useat remontoitu 2015 ja sisustettu käytännöllisesti.

Huoneissa on tv, oma vessa ja kylpyhuone hiustenkuivaajalla, puhelin, ilmainen langaton nettiyhteys kahdelle päätteelle, tallelokero sekä keskusilmastointi joka on toiminnassa lämpötilan ja sesongin mukaan. Minijääkaappiin sisältyy yksi vesipullo päivässä, lisää juotavaa voi tilata lisämaksua vastaan. Kaikissa huoneissa on suihkukaappi lukuun ottamatta Deluxe-sviittejä ja Deluxe VIP-sviittejä, joissa on joko suihkukaappi tai kylpyamme.

Huomioi, että nettiyhteyden nopeus voi vaihdella käyttäjämäärän mukaan. Muistathat varata Comfort Class-paketin, niin saat ilmaisen wifin huoneeseen viidelle päätteelle.

Jos matkalle on lähdössä suurempi ryhmä, huomatkaa, että kahden hengen huoneet ja perhesviitit sijaitsevat eri rakennuksissa. Eri huonetyypit sijaitsevat siis muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Huomioi, että kaikki lisäsängyt ovat 80x180cm.

Side by side!

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä.

Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä maksaa 39€ huonetta ja viikkoa kohden ja on mahdollista suurimmassa osassa huonetyyppejä.

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Noin 26-28 m² huoneessa on tilaa 2 hengelle. Kaikissa on laattalattia, sekä pieni parveke tai terassi kahdella tuolilla ja pöydällä. Tiettyä huonetta ei voi varata ennakkoon.

Huoneessa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, meikkipöytä ja tuoli, nojatuoli ja pieni pyöreä pöytä. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Tähän vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja huoneen voi varata yhdelle lisämaksusta.

Kaikki kahden hengen huoneet ovat remontoitu viimeisen neljän vuoden aikana. 

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset kahden hengen huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Pegasos Worldissä on yli 580 perhesviittiä, jotka ovat kooltaan noin 35-40 m² ja sisustettu samaan tyyliin kuin kahden hengen huoneetkin. Täällä saat kaksi erillistä huonetta, joiden välissä on ovi. Huoneiden tyyli ja sisustus vaihtelevat 2012 tehtyjen peruskorjausten vuoksi. Vastakorjattua sviittiä ei voi varata erikseen. Toisessa huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia. Vuodesohvat ovat mitoiltaan 80x185 cm ja ovat niin sanottuja lisävuoteita, joiden materiaali on kovempaa kuin tavallisten vuoteiden. Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on tavallinen vuode.

Näihin huoneisiin on tehty remontti viimeisen neljän vuoden aikana. Kaikissa perhesviiteissä on tilaa neljälle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Perhesviiteissä on laattalattiat. Pientä lisämaksua vastaan saat huoneen parvekkeella pöytineen ja tuoleineen, kun taas muissa perhesviiteissä on ranskalainen parveke. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja täällä on mahdollista saada jopa kaksi lapsihintaa. Voit myös varata perhesviitin yhdelle hengelle lisämaksusta.

Side by Side: Kun varaat perhesviitin ranskalaisella parvekkeella, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan toisen samanlaisen huoneen kanssa. Kun varaat perhesviitin normaalilla parvekkeella, voi varauksen lähekkäisistä huoneista tehdä toisen samanlaisen huoneen kanssa.

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Lisää tilaa ja kunnolliset sängyt neljälle saat varaamalla deluxe-sviitin, jonka takia nimi ”Deluxe”. Tämä muodostuu perhesviittien lailla kahdesta erillisestä huoneesta, joiden välillä on ovi, mutta deluxe-sviitit ovat tilavampia. Kaikissa deluxe-sviiteissä on minijääkaappi ja yksi tai kaksi parveketta. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai laminaattilattia.

Deluxe-sviiteissä on parivuode toisessa huoneessa ja kaksi yhden hengen vuodetta toisessa huoneessa. Tilaa on jopa neljälle aikuiselle ja yhdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista vierasta. Täällä on mahdollisuus jopa kahteen lapsihintaan. Tila viidelle hengelle voi tuntua ahtaalta, vaikka huonekoko onkin noin 50 m². Monet Deluxe-sviiteistä on remontoitu 2015 ja vastaa samaa käytännöllistä sisustusta, kuten perhesviitit ja kahden hengen huoneet (kts. kuva yllä).

(Huomioithan, että remontoidun huoneen saamiseen ei voi vaikuttaa). Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset deluxe-huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko deluxe-huoneesta tai deluxe VIP-huoneesta.

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella , kahdelle hengelle

Nämä sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Tämä huonetyyppi on tilavin, jossa kaksi henkeä voi majoittua, jonka takia nimi ”VIP”. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai laminaattilattia. Huoneet ovat pinta-alaltaan n. 45-55 m² ja kaikissa on parveke. 

Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja suurin osa Deluxe VIP-sviiteistä on remontoitu 2015 ja vastaa samaa käytännöllistä sisustusta, kuten perhesviitit ja kahden hengen huoneet (kts. ylläoleva kuva). 

Huomioithan, että et voi vaikuttaa kotoa käsin onko huone remontoitu voi ei. 

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset deluxe VIP-huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko deluxe-huoneesta tai deluxe VIP-huoneesta.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Huone on joko kahden hengen huone tai perhesviitti ranskalaisella parvekkeella (lue huonekuvaus yllä). Täällä voi asua yksi aikuinen jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei ole mahdollista itse valita.

Kaikki kahden hengen huoneet ovat remontoitu viimeisen kolmen vuoden aikana.

Hierontaa, kauneuskäsittelyjä ja turkkilainen kylpy

Elämästä nauttivat lomailijat rakastavat itsensä hemmottelua hotellin suuressa wellnesskeskuksessa. Vaikuttavan sisäuima-altaan – 450 m² - lisäksi täällä on poreamme, sauna, hamam ja suuri valikoima hierontoja ja rentouttavia käsittelyjä jokaiseen tarpeeseen ja makuun. 

Turkkilaisessa saunassa, hamamissa, koet aidon ja perinteisen muodon nykyajan moderneista kylpyhoidoista. Käynti täällä loman alussa takaa sinulle tasaisen, kullanhohtoisen rusketuksen, joka myös kestää pidempään. Käynti wellnesskeskuksessa on kokemus sinänsä ja virkistää sekä mieltä että kehoa.

Ota yhteyttä oppaisiimme, he kertovat sinulle enemmän eri hoidoista. Voit varata meiltä myös itsellesi tai matkakumppanillesi ihanan hamam-kokonaisuuden, joka hoitaa ruumista ja sielua.

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat, muut käsittelyt sekä wellnesskeskuksen tilojen käyttö.

Yksinkertaisia huoneita liikuntarajoitteiselle

Pegasos Worldissa meillä on pieni määrä tavallisia kahden hengen huoneita laminaattilattialla liikuntarajoitteisille vieraillemme. Huone on noin 28 neliötä ja täällä on tilaa kahdelle aikuiselle. Tämän voi myös varata yhdelle yhden hengen huonelisää vastaan.

Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkujakkara. Lavuaarin ja wc-istuimen luona on tukikahva. Huoneessa on hiustenkuivaaja ja puhelin.

Yleistä: Kaikissa huoneissa on keskusohjattava ilmastointi, jonka takia tämä on päällä tiettyinä aikoina vuorokaudesta riippuen säästä ja sesongin ajankohdasta. Tämän lisäksi huoneessa on tv, parveke tai terassi ja tallelokero.

Huomioithan, että oleskelutilasta terassille on reuna, jossa liukuovi on. Tämä on pari senttiä korkea eli olethan varovainen rullatuolin kanssa.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannaille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama hyvä vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

Hanki lomallesi lisämukavuutta Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin viidelle päätteelle kahden sijasta, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Saat kaiken tämän Comfort Class-luokassa

 • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa viidelle päätteelle kahden sijaan
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin á la carte -ravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • Aamutakki ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Huomioithan, että Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

 

 

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Se on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvinsäilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten siellä on muun muassa paljon sokkeloisia mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä tai lähde kävelylle meren rannalle nauttien taianomaisesta tunnelmasta tähtitaivaan alla ja ihaillen valaistuja raunioita.

Erikoisruokavalio, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Jäätelökioskeissa on saatavilla myös laktoositonta pehmistä. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.