Belek, Turkki

Susesi Luxury Resort

Asiakasarvio
4.5/5
Perustuu 67 arvioon
Asiakasarvio
4.5/5
Perustuu 67 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km 

Suuri All Inclusive–hotelli vesipuistolla ja perhesviiteillä

Belekissä sijaitseva Susesi Luxury Resort antaa sinulle mahdollisuuden asua ainutlaatuisessa hotellissa, jonka palveluihin kuuluvat ylenpalttisen suuri valikoima mukavuuksia, sekä Nazarin parhaimpiin kuuluvia makuelämyksiä. Hotellissa on kaksi rakennusta, suuri päärakennus sekä ”Terrace Housen” huvila-asunnot. Terrace Housen alueella kiemurtelee rakennusten välillä suuri allasalue. Asuessasi täällä voit olla onnekas ja saada oman käynnin altaalle, joka on varattu vain huvila-asuntojen vieraiden käyttöön.

Hotellin suuret ulkotilat yhdistää toisiinsa kaunis puutarha, jonka nurmikolla on ihana ottaa aurinkoa tai levätä varjossa suurien puiden alla omassa rauhassa. Voit myös käydä kävelyllä meren rannalla tai pistäytyä hotellialueen monissa, viihtyisissä ruokapaikoissa.

Käytössä on myös upeita vesiliukumäkiä, pieniä liikkeitä, suuri pelihuone, loistava lastenklubi ja iltaisin tarjotaan hienoja esityksiä tai livemusiikkia. Aktiviteetteja on useita ja auringonottopaikkoja useassa paikassa kuten laiturilla, ihanalla hiekkarannalla, altaalla tai viihtyisällä nurmikolla.

All Inclusive-tarjonta hotellilla on yksi parhaimpiamme maittavilla buffeteilla ja jopa kuudella á la carte-ravintolalla. Myös wellnesskeskus on omaa luokkaansa eri hoidoilla ja hamamilla.

Suuri allasalue ja upea hiekkaranta!

Jos hyvät altaat ovat tärkeä osa lomaasi, olet tullut oikeaan paikkaan! Susesi Luxury Resortin allasalue on todella suuri ja altaita on useita mistä valita. Jos kyllästyt yhteen altaaseen, hyppää seuraavaan - ja vielä enemmän vaihtelua saat lähtemällä hotellin vesipuistoon, jonka monet vesiliukumäet ja altaat antavat viihdykettä pitkäksi aikaa.

Altaat sijaitsevat vehreiden puutarhojen alueella, joka kiemurtelee altaiden ympärillä aivan rantaan asti. Voit myös maata ja nauttia ruohikolla, jota varjostaa korkeat puut. Kaikki suuremmat alueet ovat yhdistetty toisiinsa leveällä, asfaltoidulla polulla, joten täällä on helppo liikkua.

Lomaasi sisältyy myös 300 metriä hotellin yksityistä hiekkarantaa, sen lukuisat aurinkotuolit ja uimalaituri, missä voit ottaa aurinkoa. Rannan hiekka on miellyttävän hienoa ja vesi syvenee melko nopeasti.

Välillä hotellilla järjestetään laituritanssit. Tunnelma on aivan mahtava musiikin soidessa, laineiden kuohuessa laiturin alla ja tuulenvireen puhaltaessa kasvoille.

Jos haluat hemmotella itseäsi kunnolla, vuokraa itsellesi rannalta ylellinen rantapaviljonki. Hintaan sisältyvät luonnollisesti henkilökohtainen palvelu ja oma tarjoilija koko päivän ajaksi. Paviljongin mukavat pehmusteet, pieni pöytä ja valkoiset verhot luovat tänne ihanan yksityisen ja romanttisen tunnelman.

 

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista ja rantapaviljonkien vuokraus.

All Inclusive omaa luokkaansa

Ruoka Susesi Luxury Resortissa on aivan omaa luokkaansa. Jos olet ruoan suuri ystävä, tulet varmasti ihastumaan seisovien pöytien tarjontaan ja kaikkeen muuhun ruokaan, jota täällä tarjoillaan.

Seisovien pöytien valikoima on niin kattava, että saatat jopa eksyä ruoanhakumatkallasi! Pöytä toisensa jälkeen notkuu herkkujen painosta ja kokit houkuttelevat mitä herkullisimmilla ruokalajeilla grilliruoista pieniin makupaloihin. Tarjonta on laajaa ja ruoka hyvin korkeatasoista. Useina iltoina viikossa järjestetään eri teemoja pääravintolassa tähän sopivilla ruoilla ja koristeluilla inspiraatiota saaden esimerkiksi eri maista. Muista ihmeessä varata tilaa myös jälkiruoille. Lapsille katetaan omat pöydät lastenklubiin, ja tarjolla on kaikkia suosittuja lempiruokia.

Kaikki paikalliset juomat sekä osa tuontijuomista sisältyvät All Inclusive–tarjontaan.

Hotellin kuusi à la carte-ravintolaa tarjoavat hienoja makuelämyksiä italialaisen, turkkilaisen, aasialaisen, meksikolaisen, California Steak housen tai kalaravintolan keittiön antimien muodossa. Jokaisessa ravintolassa on ainutlaatuinen tunnelma, jota korostaa kauniisti tarjolle asetettu ruoka. Sinun tulee vain päättää missä haluat syödä ja tehdä hyvissä ajoin pöytävaraus, minkä jälkeen voit nauttia hyvästä ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Turkkilaisessa ja meksikolaisessa voi vierailla lisämaksutta, kun taas ruokailet muissa á la carte-ravintoloissa varausmaksua vastaan tilan niin salliessa. Jokaisessa ravintolassa voi ruokailla kerran viikon aikana.

Suo itsellesi lupa päättää mukava ilta drinkillä yhdessä Susesin 11 baarista, ja nauti se sisällä mukavissa tuoleissa tai ulkona romanttisen tähtitaivaan alla.

Kaiken tämän lisäksi tarjolla on kaikille ilmaista jäätelöä, jälkiruokia ja muuta makeaa tiettyinä aikoina päivästä Susesi Luxury Resortin tunelmallisissa kahviloissa.

Lisämaksua vastaan

Osa tuontijuomista ja ylellisimmistä juomista, pöytävaraus à la carte–ravintoloihin lukuun ottamatta meksikolaista ja turkkilaista.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 11:00
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:30
Illallinen Pääravintola 19:00 - 21:30
Lasten buffetti Lastenklubi 11:30 - 13:00
Keskiyön snacks Aqua Bistro 00:00 - 06:00
À la carte   19:00 - 22:30
Snacks   12:00 - 16:00
Konditoria   16:00 - 23:30
Teenager Bar   10:00 - 18:00
Teenager Bar   20:00 - 23:00
The G-Disco   00:00 - 03:00
Hayal Lobby Bar   24 h
Sandal Bar   24 h
Takatuka Bar   10:00 - 00:00
Alesta Beach Bar   10:00 - 20:00
Iskele Bar   10:00 - 17:00
Ada Bar   10:00 - 18:00
Aqua Bar   10:00 - 19:00
Bowling Bar   16:00 - 00:00
Club Purple   16:00 - 00:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. 

Lastenklubi ja vesipuisto – lasten suosikkeja

Lastenklubi on yhtä ylellinen kuin kaikki muukin Susesissa – täällä on aivan kaikkea! Lastenaltaita, vauva-allas, vesiliukumäkiä, mini-amfiteatteri ja pieni ravintola. Tämän lisäksi lapset voivat leikkiä lukuisilla leluilla tai pelata pelejä pelihuoneessa. Aktiviteetteja riittää joka lähtöön. Siitä pitävät huolen kansainväliset aktiviteettioppaat! Taso on erittäin korkea, ja lapset muistavat kaikki hauskat leikit vielä pitkään loman loppumisen jälkeenkin.

Jos väsymys yllättää, lapset voivat ottaa makeat päiväunet joko lepohuoneessa tai lasten elokuvateatterissa, kun muut lapset katsovat piirrettyjä suurelta valkokankaalta.

Täällä on myös pieni buffetti, josta pienimmät voivat hakea välipalaa. Voit antaa lasten temmeltää lastenklubissa huoletta, sillä koko alue on rajattu.

Lastenklubi on jaettu kahteen eri ikäryhmään, 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Vanhemmille lapsille on oma 13-16–vuotiaiden nuorisoklubi, jossa he voivat tutustua muihin nuoriin.

Aivan lastenklubin läheisyydessä on Susesi Luxury Resortin oma vesipuisto, jonka kuusi hauskaa vesiliukumäkeä ovat kaikenikäisten lasten suuria suosikkeja. 

Loppumattomasti aktiviteetteja – oletko valmis?

Susesi on hotelli, joka ei nuku koskaan, joten voit osallistua loppumattomiin aktiviteetteihin milloin vain. Tekemistä riittää vuorokauden jokaiselle tunnille! Hotellin liikunnalliset aktiviteetit ovat lähestulkoon rajattomat, ja vauhdikkaan päivän päättävät amfiteatterin värikkäät ohjelmat. Koko hotellin alueella on lisäksi ilmainen, langaton nettiyhteys.

Susesi Luxury Resortissa on kaksi hyvää tenniskenttää, ja suureen valikoimaan kuuluvat myös pöytätennis, lentopallo, biljardi, squash, minijalkapallo, dartsi ja koripallo puhumattakaan Susesin pelihallin keilaradoista ja monista eri pelikoneista. Täällä järjestetään myös eri aktiviteetteja, kuten aerobicia, aamuvoimistelua, tanssikursseja ja allasleikkejä. Voit myös kokeilla huippusuosittua pilatesta tai treenata hotellin kuntosalilla, jossa on useita laitteita ja painoja.

Hotellilla on monia pikkukauppoja niin sisällä kuin ulkona, missä myydään vaatteita, matkamuistoja, leluja, koruja ynnä muuta.

Kuusi kertaa viikossa hotellin viihdetiimi järjestää viihtyisää ohjelmaa rannan läheisyydessä sijaitsevassa amfiteatterissa. Iltaohjelmaan sisältyy värikkäitä ja upeita pukuja ja hyviä ohjelmanumeroita, ja kaiken taustalla kimaltelee upea Välimeri. Jos viihdyt paremmin välkkyvien discovalojen sykkeessä, käväise Susesin Luxury Resortin yökerhossa.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, valaistu tenniskenttä, keilarata, biljardi ja pelihalli.

Tilavia huoneita omalla allaskäynnillä

Susesi Luxury Resortissa saat tilavat ja mukavat huoneet, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle. Huoneet ovat jaettu päärakennukseen ja Terrace Houseen, jossa osasta huoneita on oma käynti allasalueelle. Terrace-osiossa on todellakin jotain erikoista! Rakennusten välissä kiemurtelee suuri uima-allas ja täällä on useita kauniita pikku-siltoja, palmuja ja vihreitä kasveja. Altaassa on useita nurkkauksia, joissa vesi poreilee, kuten porealtaassa.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, parveke tai terassi, vedenkeitin tee/kahvisetillä, kylpytakki ja tohvelit, puhelin, minibaari, tallelokero ja tv. Minibaari kuuluu All Inclusive-tarjontaan ja täytetään päivittäin limulla ja vedellä. Osissa huoneita on kokolattiamatto, osissa osittain kokolattiamatto ja osittain parketti tai laminaattilattia. Love Lake-sviiteissä on ainoastaan parkettilattia. Kylpyhuoneissa on kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivaaja.

Päärakennus

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Päärakennuksen kahden hengen huoneissa on suuri ja hieno kylpyhuone, parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, nojatuoli tai divaani, pöytä sekä meikkauspöytä. Huoneen osittaisella merinäköalalla voit varata lisämaksua vastaan. Näitä huoneita on vain päärakennuksessa.

Täällä voi asua enimmillään kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta ja toiselle lapselle lapsialennus aikuisen hinnasta. Huoneen varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta ja tällaisen voi tilata yhdelle lisämaksua vastaan.

Huomioithan, että huoneet mannernäköalalla voivat sijaita myös Terrace House-osiossa, eikä huoneen sijaintia voi valita päärakennuksen ja Terrace Housen väliltä varatessaan mannernäköalan.

Senior-sviitti, 4 hengelle

Senior-sviitti, 4 hengelle

Täällä on tilaa neljälle hengelle, jotka kaikki maksavat täyden hinnan. Saat kaksi huonetta, joista toinen on makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella tai parivuoteella ja toinen on yhdistetty olo-/makuuhuone, jonka vuodesohvalla voi nukkua kaksi. Kummassakin huoneessa on kylpyhuone, puhelin, minibaari, vedenkeitin kahvilla ja teellä, parveke ja tv. Tilaa on noin 76 m². Kaikista näistä sviiteistä on merinäköala.

Royal-sviitti uima-altaalla, 4-5 hengelle

Royal-sviitti uima-altaalla, 4-5 hengelle

Uskomaton sviitti, jonka suurella parvekkeella sijaitsevalta yksityisaltaalta avautuu fantastinen näköala merelle, missä näköalasta voi nauttia parvekkeella olevista aurinkotuoleista. Saat kolme ihanan suurta huonetta: suuren, tyylikkäästi kalustetun olohuoneen sekä kaksi suurta makuuhuonetta. Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta. Molemmissa on suihkukaappi ja poreamme.

Koko sviitin pinta-ala on huimat 206 m², ja täällä tulee olla vähintään neljä täysihintaista, tai neljä aikuista ja yksi lapsi. Royal-sviittiin kuuluu VIP-kuljetus hotellin ja lentokentän välillä, ylellinen kahvinkeitin huoneessa, mahdollisuus lainata lastenrattaita, butler-palvelu, pesulapalvelu, 24 tunnin huonepalvelu, BLGARI-tuotteita, yksityispaviljonki rannalla ja aamulehti. Näissä huoneissa saat nauttia ruhtinaallisesta lomasta ylellisissä tiloissa!

Kahden hengen huone liikuntarajoitteisille, 2-4 hengelle

Tässä huoneessa on samat puitteet kuin tavallisessa kahden hengen huoneessa, mutta huone on tehty rullatuolissa olevia vieraita varten. Huoneet ovat päärakennuksessa ja näihin vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yksi lapsi voi saada lapsihinnan. Huone sijaitsee päärakennuksessa.

Terrace House

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Terrace House-osion kahden hengen huoneisiin mahtuu jopa kolme aikuista ja yksi lapsi. Huoneessa on joko parisänky tai kaksi yhden hengen sänkyä, ja saat käyttöösi tilavan kylpyhuoneen. Täällä on mahdollisuus yhteen lapsihintaan ja yhteen lapsialennukseen aikuisen hinnasta. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta ja tämä huone on mahdollisuus varata yhden hengen huoneena lisämaksua vastaan.  

Nämä huoneet ovat poispäin uima-altaalta, eikä näistä ole suoraa yhteyttä altaille, mutta rakennusten takaa pääsee altaalle, jota voi käyttää vapaasti.

Huomioithan varatessasi kahden hengen huoneen mannernäköalalla, että huoneet voivat sijaita myös päärakennuksessa, ja huoneen sijaintia ei voi valita. Varatessasi kahden hengen huoneen merinäköalalla, saat huoneen aina päärakennuksesta.

Perhehuone Terrace allasnäköalalla, 3-4 hengelle

Perhehuone Terrace allasnäköalalla, 3-4 hengelle

Täällä saat suuren 63 m² huoneen, , jossa on tilaa neljälle, hengelle. Kolmen tulee maksaa täysihinta. Makuuosiossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, ja toisessa osiossa on kaksi vuodesohvaa (190 cm) ja sohvapöytä. Nämä kaksi tilaa saa jaettua liukuovella.

Näiden huoneiden parveke on ihanan suuri ja täältä avautuu näköala altaalle. Täällä on kaksi tuolia ja pöytä. Pääset parvekkeelta rappusia pitkin suoraan allasalueelle.

Perhesviitti Triplex, 5-6 hengelle

Perhesviitti Triplex, 5-6 hengelle

Triplex-sviitit ovat ylellisiä sviittejä, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, joista viiden tulee minimissään maksaa täysihinta, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Tilaa on 115 m² jaettuna kolmeen suureen huoneeseen kolmessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen olohuone on sisustettu sohvaryhmällä, ruokapöydällä ja viihtyisällä parvekkeella, josta voit laskeutua rappusia pitkin suoraan allasalueelle.

Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joista kumpaankin kuuluu oma kylpyhuone. Suuremmassa huoneessa on myös pieni leponurkkaus, jonka nojatuolista voi katsella alas altaalle.

Ylin kerros on kattokerros, joten täällä on vino katto ja pieni ikkuna. Täällä on vielä yksi makuuhuone omalla wc:llä, jossa on suihku. Huomioi, että päästäksesi ylimpään kerrokseen, tulee sinun kulkea yhden makuuhuoneen läpi keskikerroksesta.

Tämä huonetyyppi sijaitsee aina ylimpänä Terrace-osiossa ja täältä pääsee rappusia pitkin parvekkeelta altaalle.

Love Lake-sviitti, 2-4 hengelle

Love Lake-sviitti, 2-4 hengelle

Nämä ylelliset sviitit ovat kooltaan 80 m² ja näissä on kaksi huonetta, joiden välillä on viisi pienempää rappusta. Huoneistossa on makuuhuone ja yhdistetty olo-/makuuhuone. Täällä on kaksi tv:tä ja Bvlgari-tuotteita kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneitakin on kaksi, joista toisessa on suihku ja toisessa on poreamme. Tilaa on korkeintaan kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Nämä sviitit ovat täydellinen valinta kuherruskuukauden viettoon tai perheille, jotka haluavat asua aivan erityisessä asunnossa. Huoneen saa joko maantasolta, jossa on suora käynti altaalle, tai toisessa kerroksessa, josta pääsee rappusia pitkin  rakennuksen ulkopuolelta altaalle.

Ensiluokkaista rentoutumista!

Susesi Luxury Resortissa voit hemmotella itseäsi ainutlaatuisilla kokemuksilla. Ammattitaitoiset hoidot, viihtyisä ja rento tunnelma, tunnelmallinen valaistus ja ylellinen sisustus kuvaavat hyvin tätä tyylikästä wellnesskeskusta.

Täältä löydät saunan, kaksi turkkilaista saunaa, höyrysaunan, kaksi sisäuima-allasta ja lukuisia hoitohuoneita, joissa pääset nauttimaan suuresta valikoimasta ihania hoitoja, hierontaa ja kasvohoitoja. Käynti täällä takaa, että tunnet itsesi kuin uudestisyntyneeksi. Tämä on yksi parhaista wellness-keskuksista tarjonnassamme - tilaa on runsaasti ja hoitoja on laidasta laitaan! 

Lisämaksua vastaan

Hieronnat ja muut hoidot.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Belek

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Belekissä, noin tunnin ajomatkan päässä Antalyasta. Belekistä löydät muutaman Turkin parhaista hotelleista. Siellä on pieni keskusta, jossa on kauppoja ja kahviloita, mutta Belek tunnetaan parhaiten maailmanluokan tasoisista, 14 golfkentästään, mitkä tekevät tästä suositun lomakohteen.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, kansainvälinen lastenklubi ja ranta hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.