Rodoksen kaupunki, Rodos

Vassilia Hotel

Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 20 arvioon
Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 20 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Uima-altaita:
 
Ranta
150 m 
Keskusta
50 m 

Yksinkertainen ja viihtyisä hotelli lähellä kaikkea

Vassilia on kaupunkihotelli hyvin keskeisellä sijainnilla sijaiten vain 150 metrin päässä yhdestä Rodoksen kaupungin suosituimmista rannoista.

Täältä on lyhyt matka kaikkialle, mitä kaupungilla on tarjota ravintoloiden, shoppailun eikä ainakaan vähiten yöelämän muodossa, sillä suosittu baarikatu sijaitsee vain muutaman minuutin päässä.

Vassilia Hotel on sopiva sinulle, joka haluat asua keskeisesti lähellä rantaa, eikä sinulla ole erityisiä odotuksia itse hotellihuoneen suhteen.

Huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja ja kaikissa huoneissa on parveke.

 

150 metriä kaupungin suositulle rannalle

Suosittu Windy Beach -ranta sijaitsee vain 150 metrin päässä hotellilta ja siksi voitkin helposti aloittaa päivän virkistävällä uinnilla tai nauttia ihanasta iltapäiväauringosta. Harvat hotellit sijaitsevat näin keskeisesti kaupungissa sekä samalla lähellä rantaa.

Ei aterioita, aamiainen vai puolihoito – valinta on sinun

Vassiliassa ateriat eivät kuulu hintaan, mutta sinulla on mahdollisuus aamiaiseen tai puolihoitoon lisävalinnan myötä. Aamiaiseen kuuluvat kahvi ja tee, mutta muilla aterioilla tulee juomat ostaa erikseen. Mikäli valitset puolihoidon, kuuluu tähän aamiaisen lisäksi valinnan mukaan joko lounas tai illallinen.

Keskeisen sijainnin vuoksi lähettyviltä löytyy useita ravintoloita, baareja sekä kahviloita, joten syötävää ja kylmiä juomia on helposti saatavilla.

Lisämaksua vastaan

Kaikki juomat aamiaiselle kuuluvaa kahvia ja teetä lukuun ottamatta (mikäli olet varannut matkan aamiaisella).

Vaatimattomia huoneita parvekkeella

Vassilian huoneet ovat hyvin yksinkertaisesti ja vaatimattomasti sisustettuja ja näissä kaikissa on parveke. Täällä on minijääkaappi sekä wifi ja kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku. Ilmastointi ja tallelokero ovat lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huone on noin 20 m², ja huoneeseen vaaditaan vähintään yksi täysihintainen ja enimmillään täällä voi asua kolme henkilöä. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme