Holiday Collection

Tasokkaita hotelleja jokaiseen makuun!

Tämä kategoria tarjoaa laajan valikoiman tasokkaita ranta- ja kaupunkihotelleja. Useimmat hotelleista sijaitsevat lähellä rantaa ja monista hotelleista löytyy lapsille sopivia aktiviteetteja, kuten vesiliukumäkiä ja kansainvälisiä lastenkerhoja. Osa hotelleista taas sijaitsee lähempänä keskustaa, täynnä hyviä ostosmahdollisuuksia, nähtävyyksiä ja eloista yöelämää.

Suurimmassa osassa hotelleista mukana on All Inclusive sisältäen pääruokailut, juomat sekä snacksit. Olemme valinneet ranta -ja kaupunkihotellimme perheitä ajatellen ja Holiday Collection-hotellimme ovat tasoltaan 4-5 Holiday Collection, mikä myös kertoo korkeasta tasosta esimerkiksi ruoan ja palveluiden suhteen.

Nazar ❤ sinä!

Juhlimme R A K K A U T T A!

Saat 50 € alennusta henkeä kohden KAIKISTA 2020-matkoista Turkkiin, Rodokselle ja Bulgariaan (koskee myös jo alennettuja matkoja).

Käytä koodia: LOVE 

Varaa viimeistään 17.2.2020 maanantaina.

Alennus koskee ainoastaan uusia varauksia, eikä jo edullisia lapsihintojamme. Käytä koodia LOVE myös jo alennetuissa matkoissa.

Kaikki tämä kuuluu Holiday Collectioniin

All Inclusive

Laaja All Inclusive valikoima, joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Holiday Collection-hotelleissamme pääset nauttimaan All Inclusivesta – ehdottomasti helpoin ja mukavin vaihtoehto sinulle ja perheellesi! Kaikki ateriat tarjoillaan houkuttelevista buffeteista eikä sinun tarvitse poistua hotellilta tai kantaa kukkaroa mukanasi.

Huoneita uima-altaalla

Nauti uimisesta ja auringosta suoraan huoneesi ulkopuolella.

Mikäli rakastat uimista, niin nyt sinulla on mahdollisuus varata huone, josta pääset suoraan altaaseen. Tarjoamme huoneita suoralla pääsyllä joko jaettuihin tai aivan omiin altaisiin - valinnasta riippumatta pääset nauttimaan ihanan virkistävästä lomasta!

Vesipuistoja

Jätä aurinkotuolisi hetkeksi ja kiiruhda vesiliukumäkiin, jotka sopivat niin isoille kuin pienillekin.

Useimmissa Holiday Collection-hotelleissamme on hauskoja vesiliukumäkiä kaiken ikäisille ja joissakin hotelleissa on myös oikea vesipuisto! Tällöin koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä vesiliukumäkien hurjista mutkista ja vauhdikkaista tunneleista.

Holiday Collection-hotellimme

Muut Collection-hotellimme

Holiday Collectionin lisäksi meiltä löytyy kolme muutakin Collectionia – helpottaaksemme valintaa, jotta sinä ja perheenne löydätte sen juuri teidän lomaanne sopivan hotellin.