Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Village


7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 v asti
Vieras­arvio
3.7 / 5
100% Green Energy
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
100 m 
Keskusta
5 km/17 km 

Tunnelmallinen perhehotelli useilla kantavierailla

Eftalia Village toivottaa sinut tervetulleeksi avoimeen hotelliympäristöön, jossa hotellirakennukset sijaitsevat upean vehreässä ympäristössä. Rakennusten väliset viheralueet luovat viihtyisän ja kotoisan tunnelman.

Eftalia Village on Eftalia Aquan ja Eftalia Oceanin sisarhotelli, mutta tunnelma täällä on rauhallisempi ja rennompi, ja alue tuntuukin aivan kuin pieneltä lomakylältä.

Hotelli on hyvin suosittu erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, ja useat Nazarin vieraista valitsevat hotellin kerta toisensa jälkeen. Lapsihinnat jopa 17-vuotiaille sekä suuret perhehuoneet jopa seitsemälle hengelle, tekevät tästä täydellisen valinnan perhelomaa ajatellen!

Valoisat huoneet sijaitsevat monikerroksisissa rakennuksissa eri puolilla hotellialuetta ja jokainen rakennus on nimetty eksoottisen puun mukaan ja näillä on omat tunnusmerkkinsä. Tämä tekee huoneen löytämisestä helppoa jopa perheen pienimmille.

Asuessasi Eftalia Villagessa, on sinulla vapaa pääsy valtavaan Eftalia Island beach clubiin, jota myös Nazarin tarjoamien sisarhotellien Eftalia Aquan ja Eftalia Oceanin vieraat voivat käyttää. Täällä on muun muassa suuri vesipuisto, useita altaita, lastenklubi, ravintoloita sekä tietenkin hiekkaranta! Suurelta perhealueelta löydät merirosvolaivan, vesiliukumäkiä ja altaita, joissa koko perhe tulee viihtymään.

Eftalia Village sijaitsee Türklerissa lähellä pientä ja tunnelmallista Avsallarin kylää, josta löytyy valikoima viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä. Hotellilta on vain puolen tunnin ajomatka suosittuun Alanyan lomakohteeseen.

Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, jossa on 4- ja 5-tähden hotelleja hienoilla puitteilla koko perheelle.

Jättimäinen beach club

Asuessasi Eftalia Villagessa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa Eftalia Island beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rantaa pitkin. Beach club on heti toisella puolella tietä, mihin pääset kätevästi tunnelia pitkin. Täällä avautuu aivan oma vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma, unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille on monta erillistä allasta, joissa on muun muassa vaikuttava merirosvolaiva pienemmillä vesiliukumäillä ja muita vesiaktiviteetteja, joista pienimmät tulevat takuulla pitämään. Yhden lastenaltaan ympärillä kiemurtelee pieni lazy river, jota pitkin perheen pienimmät voivat uida tai kulkea uimarenkaan kanssa. Hieman vanhemmille lapsille ja leikkimielisille aikuisille on tarjolla vauhtia beach clubin vesipuistossa. Täällä on nimittäin 12 todella hauskaa vesiliukumäkeä.

Beach clubilla on myös monia baareja ja ravintoloita. Täällä voit pitää taukoa auringosta ja nauttia kylmästä juomasta merta katsellen yhdellä mukavista sohvista.

Rantahiekka on hienoa ja vedenrajasta löytyy pieniä kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Nämä kaikki kuuluvat hintaan sillä onhan kyseessä All Inclusive! Lisämaksua vastaan voit vuokrata rantapaviljongin päiväksi.

Beach clubissa voi vapaasti viettää aikaa Eftalia Villagen ja neljän muun Eftalia-hotellin vieraana, joista myös Eftalia Aqua ja Eftalia Ocean ovat Nazarin tarjonnassa.

Itse Eftalia Villagessa on myös vesipuisto useilla vauhdikkailla vesiliukumäillä, hurmaava rauhallinen allas sekä suuri aktiviteettiallas, jossa tekemistä riittää pitkin päivää.

Hotelli tarjoaa panttimaksua vastaan pyyhepalvelun niin altaille kuin rannalle.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteita, joista voit lukea enemmän "Tärkeää tietää ennen varaamista" -osiosta.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, ruoka ja juoma tietyissä teemaravintoloissa Beach clubilla, juomat Eftalia Island-discossa, Beach clubin wellness-keskus, rantapyyhkeiden vaihto.

Eftalia Island: 

Juomat olutta, viiniä, limuja ja vettä lukuun ottamatta. Ruoka ja juoma osassa teemaravintoloista, spa, kaikki juomat yökerhossa sekä rantapaviljonkien vuokraus.

Syö niin paljon kuin jaksat!

Eftalia Villagen All Inclusive –tarjonta kattaa kaikki tarvitsemasi ruoat ja juomat – ja kaikki on maksettu jo kotoa käsin! Pääravintola tarjoaa houkuttelevia seisovia pöytiä aamulla, keskipäivällä ja illalla ja päivän aikana hotellialueella on tarjolla erilaisia snackseja kuten pizzaa, kebabia, tuoreita hedelmiä sekä leivoksia. Baareista saa kätevästi kylmän oluen ja muita juomia. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan.

Beach clubissa on tarjolla jäätelöä kaikille hotellin vieraille tiettyinä aikoina. Täällä on lisäksi useita ravintoloita ja baareja, niin altaalla kuin rannalla.

Beach clubissa on neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä grilliravintola. Näissä voi vierailla maksua vastaan. Muistathan varata pöytäsi hyvissä ajoin!

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, erityiscocktailit, juomat pulloissa, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi ja kaikki juomat Eftalia Islandin yökerhossa. Rantabarissa tulee maksaa juomista, lukuun ottamatta olutta, viiniä, limuja ja vettä. Ruokailut teemaravintoloissa.

Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. 

Kansainvälinen lastenklubi ja upea vesipuisto

Eftalia Villagessa on aina paljon lapsiperheitä, joten lapset löytävät helposti paljon samanikäisiä leikkikavereita vesipuistosta, beach clubilta tai kansainvälisestä lastenklubista. Hotellin pelihuone ja sen monet laitteet ovat myös aina suosittuja aktiviteetteja.

Mikäli lapset kaipaavat muuta tekemistä kuin vesipuistossa viihtymistä, järjestävät beach clubin kansainväliset aktiviteettioppaat runsaasti hauskuuksia kansainvälisen lastenklubin puolella.

Lastenklubi on todellinen leikkiparatiisi hotellin kaikille 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä aktiviteettioppaat leikkivät lasten kanssa, tekevät eri tehtäviä, harjoittelevat tansseja minidiscoon ja järjestävät kilpailuja. Illan kohokohta on minidisco, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla ja kuka tietää, ehkä he opettavat pari askelta myös vanhemmille.

Beach clubilla on suuri leikkipaikka ja miniamfiteatteri, joissa lapset pääsevät leikkimään ja pitämään hauskaa.

Koko perheelle

Nyt kun koko perhe on kerrankin yhdessä, haastakaa toisenne erään pöytätennistä. Voitte myös pelata biljardia, heittää tikkaa tai vierailla Eftalia Villagen pelihallissa.

Täällä on useita kauppoja niin hotellialueella kuin beach clubin puolellakin, joissa myydään esimerkiksi koruja, nahkatuotteita ja matkamuistoja. Mikäli haluat kuntoilla, on hotellilla pieni kuntosali tätä varten. Rentoutumista varten löytyy hotellilta sekä beach clubilta spa.

Perheen huimapäille suosittelemme vierailua Eftalia Islandin Zipline-puistossa, josta löytyy kiipeilyseinä sekä erilaisia esteitä korkeuksissa.

Iltaisin hotellin aktiviteettioppaat järjestävät viihdettä beach clubin amfiteatterilla, ja tiettyinä päivinä on tarjolla live-musiikkia. Tämän jälkeen on hyvä lähteä tanssimaan beach clubin valtavaan ulkoilmadiscoon ja perheen pienemmille järjestettävään minidiscoon. Päivisin järjestetään eri aktiviteetteja, allasleikkejä, vaahtobileitä ja vaikka mitä. Hotellilta löydät ohjelman, josta näkyy lomasi aikana järjestettävät aktiviteetit.

Suosittu Alanya sijaitsee vain 18 kilometrin päässä, mikäli haluatte käydä markkinoilla tai paikallisissa myymälöissä tai viettää muuten vaan aikaa eläväisemmässä kaupungissa. Alanya tarjoaa ihania makuelämyksiä, runsaat ostosmahdollisuudet sekä jännittäviä nähtävyyksiä. Voit myös vierailla kuuluisalla kaupungin ylle kohoavalla linnakekukkulalla. Matkustus onnistuu helposti dolmusbusseilla, jotka kulkevat edestakaisin Incekumin ja Alanyan välillä.

Lisämaksua vastaan

Tennisvarusteet, valaistu tenniskenttä, Zipline-puisto sekä beach clubin spa, juomat Eftalia Islandin yökerhossa.

Valoisia huoneita ja paljon tilaa

Eftalia Villagen huoneet ovat valoisia, moderneja ja viihtyisästi sisustettuja ihanin värein. Huoneita on kymmenessä eri kolmikerroksisessa rakennuksessa, mutta huomioithan että rakennuksissa ei ole hissejä. Huoneista voi olla näköala puutarhan, altaan tai hotellia ympäröivän luonnon puolelle.

Kaikissa huoneissa on laminaattilattia tai laattalattia, puhelin, yksittäinen ilmastointi sekä tv. Huoneissa on myös tallelokero (lisämaksua vastaan), parveke ja minijääkaappi (tyhjänä). Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone kolmelle hengelle, 2-3 personer

Kahden hengen huone kolmelle hengelle, 2-3 personer

28 m² kahden hengen huoneita on kaikissa rakennuksissa ja kerroksissa. Huoneissa on kolme kunnollista vuodepaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta ja huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone neljälle hengelle, 2-4 hengelle

32 m² kahden hengen huoneessa on kolme kunnollista vuodepaikkaa ja tarpeen tullen toimii vuodesohva neljäntenä vuodepaikkana, joka on kooltaan 180x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yksi lapsi, tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 39 m² ja tilaa on 2-4 hengelle. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Näissä sviiteissä on kaksi erillistä huonetta ja molemmissa huoneissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Kummassakin huoneessa on ilmastointi (mutta vain yksi kaukosäädin). Sviitistä löytyy lisäksi tilava vaatekaappi. Enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä.

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 58 m² ja koostuu kolmesta erillisestä huoneesta, ja tilaa on 4-7 hengelle - täydellistä suurelle perheelle. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua seitsemän henkilöä, joista kuusi voi olla aikuisia. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Kaikissa huoneissa on ilmastointi (mutta vain yksi kaukosäädin) ja täällä on kuusi kunnollista sänkypaikkaa. Tarvittaessa tänne saa yhden lisävuoteen, joka on kooltaan 90x180 cm.

Turkkilainen sauna ja hierontaa

Jos haluat rentoutua oikein kunnolla, suo itsellesi pari tuntia hotellin wellness-keskuksessa! Voit käydä vapaasti saunassa ja hamamissa, ja lisämaksua vastaan voit nauttia aidosta, turkkilaisesta vaahtohieronnasta, joka puhdistaa vartalon ja mielen.

Vierailu wellness-keskuksessa päätetään lepohuoneeseen, jossa voit antaa rennon olon levitä koko vartaloon. Muista varata itsellesi hemmotteluhetki loman aikana!

Lisämaksua vastaan

Hieronnat, kuorinta sekä muut hoidot.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Rannalla vesi syvenee melko nopeasti, eli pikkulapsia on hyvä pitää tarkkaan silmällä heidän leikkiessään vedenrajassa.

Beach clubissa voit vierailla vapaasti ollessasi Eftalia Villagen tai neljän muun Eftalia-hotellin vieras. Näistä myös Eftalia Aquaan ja Eftalia Oceaniin voi matkustaa Nazarin kautta.

Eftalia Village on suuri hotelli suurella beach clubilla, jossa on runsaasti ihmisiä, joten usein tunnelma saattaakin olla hyvin vilkas ja aktiivinen, ja tämä näkyy myös pääravintolan puolella ja erityisesti korkeasesongin aikaan buffettien luona saattaa olla tungosta.

Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen.

Wifi-yhteys saattaa vaihdella paljonkin vuorokauden ajasta ja sijainnistasi riippuen. Hotellialue on hyvin suuri ja täällä on paljon vieraita, joten yhteys saattaa hidastua tiettyinä aikoina. Beach clubilla ei ole wifi-yhteyttä käytettävissä.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän suhteen.

Vesiliukumäet Eftalia Islandissa

 

Wide Slide

30 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall

32 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole

89 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East

69 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left

55 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide

70 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl

40 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang

23 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.

 

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme