Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Village

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 286 arvioon
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 286 arvioon

7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
11 
Ranta
50 m 
Keskusta
5 km/17 km 

Tunnelmallinen perhehotelli monilla kantavierailla

Eftalia Villagessa odottavat viihtyisät rakennukset sekä hurmaavan puutarhan ympäröimä, avoin hotellialue. Tien toiselta puolelta löytyy valtava beach club, jossa on uima-altaita, vesiliukumäkiä, liikkeitä, ravintoloita ja pitkä hiekkaranta.

Löydätte täältä samat mukavuudet kuin sisarhotelleistakin Eftalia Aquasta ja Eftalia Oceanista, mutta tunnelma on rauhallisempi ja rennompi. Ilmapiiri tässä hotellissa on kuin tuttavallisessa, pienessä lomakylässä. Lapsihinnat ovat saatavilla 17-vuotiaaksi asti, joten Eftalia Villagessa on paljon iloisia lapsia, jotka juoksevat poluilla leikkikavereiden kanssa.

Eftalia Villagen alue kattaa yli 35000m², ja hotellialueen monet nurmikot ja ihanat puutarhat rakennusten välillä luovat koko alueelle miellyttävän tunnelman.

Hotelli sijaitsee lähellä pientä ja tunnelmallista Avsallarin kylää, josta löytyy paikalliselämän lisäksi valikoima kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä. Alanyakaan ei ole kaukana, tähän suosittuun lomakaupunkiin on hotellilta vain puolen tunnin ajomatka.

Eftalia Villagesta tuli nopeasti hyvin suosittu erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, minkä jälkeen se onkin kasvattanut tasaisesti kantavieraskantaansa Nazarin vieraiden keskuudessa. Tämä onkin oivallinen valinta perheloman viettoon, ja hotellin rennon ilmapiirin ansiosta lapset löytävät nopeasti uusia leikkikavereita eri maista.

Kokonaisvaikutelma on ainutlaatuinen ja vaikea löytää muualta. Huoneet remontoitiin talvella 2015-2016, ja sisustus on modernia. Rakennukset on ryhmitelty useiksi pieniksi taloiksi, joissa on kolme kerrosta, ja jokainen kortteli on helppo tunnistaa eteen istutetun eksoottisen puun (esim. appelsiini- tai banaanipuu) mukaan, joiden mukaan ne on nimetty. Kaikki tällaiset pienet yksityiskohdat tekevät hotellin ilmapiiristä viihtyisän ja kodikkaan.

Jättimäinen beach club

Kun asut Eftalia Villagessa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rannan äärelle. Beach club on heti toisella puolella tietä, mihin pääset kätevästi tunnelia pitkin. Kun olet päässyt paikalle, avautuu täällä vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma, unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Vesipuisto on avoinna kello 10.00-12.00 ja 13.30-17.00 välisinä aikoina. Aikatauluihin saattaa kuitenkin tulla muutoksia.

Lapsille löytyy omia lastenaltaita ja yhdessä näissä on kiipeilyteline ja pienempiä vesiliukumäkiä ja toisessa merirosvoalus, sekä myös vesiliukumäkiä ja muuta hauskaa! Hieman isoimmille lapsille ja aikuisille on käytössä 12 loistavaa vesiliukumäkeä, jotka antavat erilaista kutitusta mahanpohjaan. Täällä on myös leikkipaikka ja lastenklubi. 

Kaksi pientä lastenallasta ovat noin 50 m² ja syvyydeltään 35-45 cm, kun taas isommat lastenaltaat (merirosvoaluksella ja mustekalalla) ovat 370 m² ja 375 m². Myös näiden syvyys on 35 cm. Kaksi isoa allasta (ilman vesiliukumäkiä) ovat 422 m² ja syvyydeltään 150 cm. Tarkkaa tietoa vesiliukumäistä löytyy alta.

Isossa beach clubissa on wellness-keskus, jossa voi saunoa, käydä hamamissa, saada vartalohoitoja tai vuokrata rantapaviljonkeja päiväksi. Kaikki hoidot ja puitteet wellness-keskuksessa ovat lisämaksua varten. 

Täällä on myös useita baareja ja ravintoloita ja voit esimerkiksi pitää tauon auringosta nauttiaksesi kylmästä drinkistä yhdellä mukavista sohvista, mistä avautuu upea näköala merelle. Beach clubissa on paljon ruokaa ja välipaloja, kuten vohveleita, jäätelöä, pizzaa, gözlemejä ja hampurilaisia. Tämän lisäksi täällä on neljä teemaravintolaa lisämaksua vastaan, jotka ovat auki iltaisin, sekä ulkoilmadisco, amfiteatteri ja useita eri kauppoja. 

Beach club on viiden Eftalia-hotellin käytössä, jotka ovat Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin, Eftalia Ocean ja Eftalia Splash. 

Ranta on sekoitus hiekkaa ja kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täällä on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Kaikki kuuluvat hintaan - onhan kyseessä All Inclusive! 

Hotellialueen toisessa päässä on vesipuisto useammalla vesiliukumäellä, rauhallinen allasalue keskellä asuinrakennuksia, sekä suuri aktiviteettiallas toisessa päässä tien puolella. Tien toisella puolella on hotellin ranta-alue. Suurella aktiviteettialtaalla järjestetään joka päivä paljon eri leikkejä ja urheiluaktiviteetteja.

Hotellilla on pyyhepalvelu niin altaalla kuin rannallakin panttia vastaan, mutta pyyhkeen vaihtaminen on lisämaksua vastaan.

Vesiliukumäet

Wide Slide
30 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall
32 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole
89 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East
69 metriä pitkä. Ikäraja 1 vuotta, 7-10-vuotta aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left
55 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze
54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide
54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide
70 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl
40 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang
23 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.


Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta näistä Nazarille.

Syö niin paljon kuin jaksat!

Unohda tiskit ja raskaat kauppakassit! Eftalia Villagen All Inclusive –ohjelma tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi ruoat ja juomat – ja kaikki on maksettu jo kotoa käsin! Pääravintola tarjoaa houkuttelevia seisovia pöytiä aamulla, keskipäivällä ja illalla. Lapsille on oma lastenbuffetti (tiettyinä aikoina kautta), jossa he voivat herkutella suosikkiruokalajeilla, kun taas terveystietoisille löytyy oma Diet Corner (tiettyinä aikoina kautta).

Beach Clubilla on myös neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä grilliravintola - sinulla on mahdollisuus ruokailla yhdessä näistä ravintoloista kerran veloituksetta lomasi aikana tilan niin salliessa.Jäätelöä on tarjolla ilmaiseksi sekä lapsille että aikuisille tiettyinä ajankohtina päivästä, jota on saatavilla beach clubista.

Päivän aikana hotellin alueella tarjotaan lisäksi eri välipaloja kuten pizzaa, kebabia, tuoreita hedelmiä sekä leivonnaisia, ja baareista saa hakea jääkylmää juotavaa tai drinkkejä. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive –ohjelmaan.

Lisämaksua vastaan:

Vastapuristettu tuoremehu, tuontijuomat, turkkilainen kahvi, ylimääräiset ruokailut teemaravintoloissa, juomat Eftalia Island-discossa, juomat kello 23 jälkeen.

Kansainvälinen lastenklubi ja iso vesipuisto

Eftalia Villagessa on aina paljon lapsiperheitä, joten lapset löytävät helposti paljon samanikäisiä leikkikavereita vesipuistossa, beach clubissa tai kansainvälisessä lastenklubissa. Hotellin pelihuone ja sen monet laitteet ovat myös aina suosittuja aktiviteetteja.

Lastenklubi, joka sijaitsee beach clubin puolella, on lasten oma leikkiuniversumi kaikille hotellin 4-12–vuotiaille vieraille. Klubissa järjestetään paljon luovia leikkejä ja kilpailuja, joten lapsilla ei ole koskaan tylsää. Täällä on myös usein iltaisin minidisco ja näytöksiä, joten lapsille riittää tekemistä koko päiväksi.

Koko perheelle

Nyt kun koko perhe on kerrankin yhdessä, haastakaa toisenne erään pöytätennistä tai vaikkapa koripalloa! Vai pidättekö enemmän shoppailusta tai tanssimisesta aamun pikkutunneille saakka? Eftalia Villagessa voit tehdä kaikkea tätä ja paljon muuta. 

Eftalia Villagessa on useita myymälöitä ja pieni minimarketti. Täällä voi pelata biljardia, heittää tikkaa ja pelata erän koripalloa, mutta voitte myös hyödyntää hotellin pientä kuntoilutilaa tai vierailla wellnesskeskuksessa. Hiukkanen liikuntaa tekee terää All Inclusive –buffettien jälkeen! Lisää kaloreja voi polttaa discossa, joka on auki aamukahteen saakka. Huomioithan, että juomat ovat maksullisia kello 23 jälkeen. Beach clubissa järjestetään iltaohjelmaa ja esityksiä tiettyinä iltoina viikossa.

Hotellin aulassa on ilmainen wifi.

Suosittu lomakaupunki Alanya on vain 18 kilometrin päässä, mikäli haluatte käydä markkinoilla tai paikallisissa myymälöissä tai viettää muuten vain aikaa vilkkaammassa kaupungissa. Alanyasta löydätte paljon erittäin hyviä makuelämyksiä, houkuttelevia myymälöitä sekä jännittävän valikoiman nähtävyyksiä, kuten paikallisen historiallisen linnakkeen. Sinne pääse helposti dolmusbusseilla, jotka kuljettavat lomalaisia monta kertaa päivässä hotellilta Incekumiin ja Alanyaan.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, valaistu tenniskenttä ja tennisvarusteiden vuokraus sekä juomat yökerhossa kello 23 jälkeen.

Valoisia remontoituja huoneita jopa seitsemälle hengelle

Huoneet on sijoitettu 10 rakennukseen ja kolmeen eri kerrokseen. Huomioithan, että rakennuksissa ei ole hissiä. Huoneista on yleensä hieno näköala puutarhaan, allasalueille tai hotellia ympäröivään luontoon.

Kaikissa huoneissa on joko laminaatti- tai laattalattia, puhelin, ilmastointi, tv, maksullinen tallelokero, parveke sekä minibaari. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Huoneessa on wifi, mutta yhteys voi vaihdella huomattavasti.

Moni Eftalia Villagen huoneista on uusittu talven 2015-2016 aikana ja nämä ovat moderneja, valoisia ja tyylikkäitä.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat noin 28 m² ja näitä on kaikissa rakennuksissa ja kerroksissa. Tilaa on 2-4 hengelle, joista korkeintaan kolme voi olla aikuisia. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Suurimmassa osassa huoneita on parivuode ja yhden hengen vuode. Neljäs vieras nukkuu joko vuodesohvalla, levitettävässä nojatuolissa tai lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviiteissä on tilaa 2-4 hengelle. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Näissä sviiteissä on kaksi erillistä huonetta, ja kummassakin on ilmastointi, mutta vain yksi kaukosäädin ilmastoinnin säätämiseen. Suurimmassa osassa on toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Sviitistä löytyy lisäksi tilava vaatekaappi. Huoneet ovat noin 39 m².

 

 

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviiteissä on kolme erillistä huonetta, joten tilaa on 4-7 hengelle – ihanteellinen valinta suurelle perheelle. Varaukseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja kahdessa huoneessa on myös tv. Yhdessä huoneista on parivuode ja kahdessa muussa huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta huonetta kohden. Perhesviitti on noin 58 m².

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Turkkilainen sauna ja hierontaa

Jos haluat rentoutua oikein kunnolla, suo itsellesi pari tuntia hotellin wellness-keskuksessa! Voit käydä vapaasti saunassa ja hamamissa, ja lisämaksua vastaan voit nauttia aidosta, turkkilaisesta vaahtohieronnasta, joka puhdistaa vartalon ja mielen.

Vierailu wellness-keskuksessa päätetään lepohuoneeseen, jossa voit antaa rennon olon levitä koko vartaloon. Muista varata itsellesi hemmotteluhetki loman aikana!

Lisämaksua vastaan

Hieronnat, kuorinta sekä muut hoidot.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Vesipuisto hotellilla, kansainvälinen lastenklubi ja hotellin aktiviteettitiimin järjestämät ohjelmat alkavat 26.3 (sään salliessa). Teemaravintolat ja vesipuisto beach clubilla arvioidaan olevan auki 15.4-24.10, mutta päivämääriin saattaa tulla muutoksia.

Meidän Collectionimme