All Inclusive Nazarilla

Unohda ainainen mieluisan ruokapaikan etsiminen ja vietä enemmän aikaa rakkaidesi kanssa!

Runsaat buffetit, kylmä jäätelö, veden kielelle houkuttelevat jälkiruokapöydät, viilentävät juomat koko ajan lähelläsi - All Inclusive Nazarilla tarkoittaa, että koko perhe löytää aina mieluista purtavaa melkeinpä milloin vain.

Täällä saat niin laatua, vaihtelua kuin wow-elämyksiäkin!

  • All Inclusive on sujuvaa, sillä kaikki voivat syödä tai juoda milloin he haluavat.
  • All Inclusive on helppoa, sillä voit jättää kukkaron huoneeseen.
  • All Inclusive on edullista, maksat etukäteen eikä sinulle tule kalliita yllätyksiä jälkeenpäin.

Kattava á la carte-tarjonta

Täällä voit lähteä "ulos" syömään All Inclusive-lomallasi!

Miksi et nauttisi hieman ylellisyydestä ja vierailisi yhdessä á la carte-ravintoloista, jossa saat tilata ruoan menusta ja jossa ruoka tarjoillaan suoraan pöytään? Á la carte-ravintolat ovat usein eri teemoilla kuten kala, turkkilainen, italialainen tai aasialainen teemoinaan. Tietyissä hotelleissa kuuluu yksi tai useampi käynti All Inclusive-ohjelmaan.

Lasten suosikkibuffetti

Lettuja aamiaiseksi ja jäätelöä illalliseksi? -Miksi ei!

- Täällä lapset saavat itse valita! Heillä on omat buffettinsa kaikilla suosikkiruoilla, kuten pizzalla, pastalla, jäätelöllä ja vohveleilla. Lapsille on myös omia osia ravintoloissa matalilla ja värikkäillä pöydillä ja tuolilla. Täällä ruoasta voi nauttia yhdessä uusien lastenkerhosta saatujen ystävien kanssa! Me Nazarilla rakastamme jäätelöä ja meillä on oma jäätelömafia. Jäätelömafiamme esittelee kaksi jäätelöuutuutta Pegasos-hotelleissamme: Suussasulavan pehmeää pehmistä kahdella eri maulla ja sen lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja!

Hinnaltaan ystävällisiä All Inclusiveja

Paljon All Inclusivea pieneen hintaan!

Meillä on All Inclusiveja kaikkien lompakoille. Voit varata All Inclusive-loman myös pienempään kaupunkihotelliin. Aamiainen, lounas, illallinen ja snacksit kuuluvat hintaan, sekä paikalliset juomat niin alkoholilla kuin ilman. Loistavan helppoa lomailua!

Tarjoukset All Inclusivella