All Inclusive Nazarilla


Kattava á la carte-tarjonta

Täällä voit lähteä "ulos" syömään All Inclusive-lomallasi!

Miksi et nauttisi hieman ylellisyydestä ja vierailisi yhdessä á la carte-ravintoloista, jossa saat tilata ruoan menusta ja jossa ruoka tarjoillaan suoraan pöytään? Á la carte-ravintolat ovat usein eri teemoilla kuten kala, turkkilainen, italialainen tai aasialainen teemoinaan. Tietyissä hotelleissa kuuluu yksi tai useampi käynti All Inclusive-ohjelmaan.

Lasten suosikkibuffetti

Lettuja aamiaiseksi ja jäätelöä illalliseksi? -Miksi ei!

- Täällä lapset saavat itse valita! Heillä on omat buffettinsa kaikilla suosikkiruoilla, kuten pizzalla, pastalla, jäätelöllä ja vohveleilla. Lapsille on myös omia osia ravintoloissa matalilla ja värikkäillä pöydillä ja tuolilla. Täällä ruoasta voi nauttia yhdessä uusien lastenkerhosta saatujen ystävien kanssa!

Hinnaltaan ystävällisiä All Inclusiveja

Paljon All Inclusivea pieneen hintaan!

Meillä on All Inclusiveja kaikkien lompakoille. Voit varata All Inclusive-loman myös pienempään kaupunkihotelliin. Aamiainen, lounas, illallinen ja snacksit kuuluvat hintaan, sekä paikalliset juomat niin alkoholilla kuin ilman. Loistavan helppoa lomailua!

Meidän Collectionimme

Perhesuosikkeja

Nazar Collection sisältää yksiä eniten suosittuja hotellejamme, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua. Ruoka on maittavaa ja vaihtelevaa ja täältä löytyy jotain koko perheelle.

alt

Hotelleissa on omat alueet lapsille ja heille suunnattuja ruokalistoja sekä matalia, värikkäitä pöytiä ja jäätelöä, joka kuuluu hintaan suurimman osan päivästä. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan ja täältä löytyy joitain á la carte-ravintoloita, joissa voi vierailla tilan salliessa.

LISÄÄ NAZAR COLLECTIONISTA
Ylellisimmät hotellimme!

Premium Collectioniin kuuluu hienoimmat hotellimme ja täällä ruoka on ykkösluokkaa. Raaka-aineiden laatu ja valmistus henkilökunnalta ovat korkeaa luokkaa ja tuloksena on upeita makuelämyksiä.

Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan ja täältä löytyy joitain á la carte-ravintoloita, joissa voi vierailla tilan salliessa.

LISÄÄ PREMIUM COLLECTIONISTA
All Inclusivea kaikille

Tästä kategoriasta löytyy laaja tarjonta kaupunki- ja rantahotellejamme. Jotain jokaiselle! Standardi All Inclusiven sisällöstä Holiday Collection-hotelleissa riippuu siitä, kuinka monella N hotelli on luokiteltu,

Buffettejen ja paikallisten juomien lisäksi hotelleilla tarjotaan usein snackseja ja jäätelöä välipaloina ja hotelleissa, joissa eniten N monesti useampia á la carte-ravintoloita, joiden välillä valita.

LISÄÄ HOLIDAY COLLECTIONISTA

Toplistat

Top 5 – suosituimmat All Inclusive-hotellit:

Kun vieraamme saavat valita, löytyy listalta nämä All Inclusive-hotellit:

 1. Pegasos World
 2. Sun Palace
 3. Pegasos Royal
 4. Pegasos Resort
 5. Eftalia Aqua


Pehmistä (myös laktoosittomana) Pegasos-hotelleissa

Me Nazarilla rakastamme  jäätelöä ja meillä on oma jäätelömafia.

Jäätelömafiamme esittelee kaksi jäätelöuutuutta Pegasos-hotelleissamme: Suussasulavan pehmeää pehmistä kahdella eri maulla ja sen lisäksi pehmistä on saatavilla myös laktoosittomana!


INSPIRATION

Pidä kahvitauko!

All Inclusive ei tarkoita ainoastaan hyvää ruokaa ja juomaa. Monista All Inclusive-hotelleistamme löytyy jotain niin modernia kuin patisserie, jossa voit nauttia miellyttävistä iltapäiväkahveista.

Täältä löytyy erilaisia leivonnaisia pienistä suupalasista isompiin leivoksiin.

Turkkilaisista hotelleista löydät usein aitoa baklavaa – täysosuma makeaa kaipaaville!


Comfort Class

Varaa Comfort Class, niin saat kaiken tämän:

 • Lisäkäynti à la carte-ravintolassa
 • Kolme à la carte-aamiaista vastapuristetulla tuoremehulla
 • Täytetty minibaari saapumisen yhteydessä
 • Rantapyyhkeet huoneessa saapumisen yhteydessä
 • Ilmainen wifi huoneissa
 • Varatut aurinkotuolit rannalla
 • Ja paljon muuta!

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää mitä Comfort Class-pakettiin sisältyy ja miten se varataan.

Comfort Class voidaan varata: Pegasos WorldPegasos Resort ja Pegasos Royal.

Aikuinen: 85 € per viikko
Lapsi: 25 € per viikko

Huomioithan, että Comfort Class-paketteja on vain rajoitettu määrä ja nämä tulee varata viimeistään viisi päivää ennen matkalle lähtöä.


Palvelut

Laktoosia, gluteenia, vegaania ja kasvista

Välimeren tienoilla eivät allergiat ole yleisiä, jonka takia jo pidempään on ollut vaikea löytää sopivaa ruokaa erikoisruokavalioille.

Kuten tässä, myös monessa muussa me Nazarilla olemme edelläkävijöitä ja nyt ensimmäisinä olemme lanseeranneet All Inclusive-hotelleja, jotka tarjoavat erikoisruokaa allergikoille.

Suursuosikeissamme, Pegasos Worldissa, Royalissa ja Resortissa löytyy nyt oma osastonsa, jossa tarjoillaan ruokaa, joka on tarkoitettu vegaaneille, kasvissyöjille, laktoosi-intolerantikoille ja gluteenikoille.

Näiden hotellien jäätelökioskeissa tarjoillaan myös laktoositonta pehmistä, mikä sisältyy All Inclusiveen!