Yksityiskuljetus

 

 

Haluatko päästä hotellillesi lentokentältä ilman turhia pysähdyksiä, jotta pääset perille mahdollisimman mukavasti?

Tässä tapauksessa sopii yksityiskuljetus juuri sinulle!

Varatessa linja-autokuljetuksen, pysähtyy bussi usein muilla hotelleilla ennen kuin on perillä omassa hotellissa. Mikäli valitset matkallesi yksityiskuljetuksen, pääset tämän sijaan suoraan lentokentältä omalle hotellillesi, ja loma voi alkaa täysin siemauksin vaikkapa virkistävällä pulahduksella altaaseen.

Mikäli olet varannut yksityiskuljetuksen, voit lähteä suoraan hotellillesi heti, kun olet ilmoittautunut Nazarin oppaille lentokentällä. Näin lomasi pääsee alkuun heti lentokentällä!

Paljon yksityiskuljetus maksaa?

Tavallisen ja yksityiskuljetuksen ero ei itse asiassa ole ollenkaan iso.

Yksityiskuljetus

Turkki: alkaen 40€ henkeä kohden menopaluu 

Kreikka: alkaen 30€ henkeä kohden menopaluu

Bulgaria: alkaen 35€ henkeä kohden menopaluu

Vertailun vuoksi maksaa tavallinen kuljetus 19€ henkeä kohden menopaluulta.

Turkissa järjestetään yksityiskuljetus minibussilla tai taxilla, kun taas Kreikassa ja Bulgariassa tämä voi olla minibussi, tavallinen auto tai taxi. Tähän vaikuttaa kuljetettavien lukumäärä.

Yksityiskuljetus

Mikäli teitä on useampi kuin neljä henkeä, jotka matkustavat yhdessä, voi Turkkiin varata perhekuljetuksen, jonka voi saada vieläkin parempaan hintaan. Taxin ja normaalin auton sijaan matkustatte hotellille ja takaisin minibussilla.

Turkki: alk 30€  henkeä kohden menopaluu

Näin varaat kuljetuksen:

Voit varata tavallisen tai yksityiskuljetuksen varauksen yhteydessä. Nämä voi myös lisätä varaukseen myöhemmin soittamalla meille numeroon 0306-227575.

PS: Mikäli olet jo varannut normaalin kuljetuksen, mutta sinua tekee mieli vaihtaa mukavaan yksityiskuljetukseen, onnistuu tämä soittamalla meille, ja maksamalla näiden erotuksen.

Yksityiskuljetus ja yksityinen perhekuljetus tulee varata viimeistään viikkoa ennen matkalle lähtöä, ja tämä tulee valita kaikille samassa varauksessa oleville.