Yksityiskuljetus

Haluatko päästä hotellillesi lentokentältä ilman turhia pysähdyksiä, jotta pääset perille mahdollisimman mukavasti?

Tässä tapauksessa sopii yksityiskuljetus juuri sinulle!

Varatessa linja-autokuljetuksen, pysähtyy bussi usein muilla hotelleilla ennen kuin on perillä omassa hotellissa. Mikäli valitset matkallesi yksityiskuljetuksen, pääset tämän sijaan suoraan lentokentältä omalle hotellillesi, ja loma voi alkaa täysin siemauksin vaikkapa virkistävällä pulahduksella altaaseen.

Korkeasesonkina voivat kuljetusajat olla pidempiä liikenteen vuoksi.

Jos olet varannut yksityisen kuljetuksen, ota yhteyttä Nazarin tai TUI:n oppaisiin terminaalin ulkopuolella olevalla saapumistiskillä laskeutumisen jälkeen.

 

Paljon yksityiskuljetus maksaa? 

Turkki: alkaen 55 € henkeä kohden menopaluu 
Kreikka: alkaen 35 € henkeä kohden menopaluu
Kypros: alkaen 70 € henkeä kohden menopaluu

Vertailun vuoksi maksaa tavallinen kuljetus alkaen 20 € henkeä kohden menopaluulta.

Turkissa voi yksityiskuljetus tapahtua niin autolla, taksilla kuin minibussillakin. Rodoksella ja Kyproksella käytetään yksityiskuljetuksissa autoa/taksia. Huom. autossa voi olla maks. 2 aikuista ja 1 lapsi. Jos teitä on isompi seurue, tulee useampia autoja.

Yksityiskuljetus

Mikäli teitä on useampi kuin neljä henkeä, jotka matkustavat yhdessä, voi Turkkiin varata perhekuljetuksen, jonka voi saada vieläkin parempaan hintaan. Taxin ja normaalin auton sijaan matkustatte hotellille ja takaisin minibussilla.

Turkki: alk 45 € henkeä kohden menopaluu

Näin varaat kuljetuksen:

Voit varata tavallisen tai yksityiskuljetuksen varauksen yhteydessä. Nämä voi myös lisätä varaukseen myöhemmin soittamalla meille numeroon: 09 427 22760.

PS: Mikäli olet jo varannut normaalin kuljetuksen, mutta sinua tekee mieli vaihtaa mukavaan yksityiskuljetukseen, onnistuu tämä soittamalla meille, ja maksamalla näiden erotuksen.

Yksityiskuljetus ja yksityinen perhekuljetus tulee varata viimeistään viikkoa ennen matkalle lähtöä, ja tämä tulee valita kaikille samassa varauksessa oleville.