Side/Belek, Turkiet

Kingdom & Pegasos World

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Ranta
 
Keskusta
 

Yhdistä lomaan Land of Legends Kingdom ja Pegasos World

Nauti parasta kahdessa eri maailmassa!

Mikäli varaat matkan, johon yhdistät Land of Legends Kingdomin ja Pegasos Worldin, tulet saamaan upean perheloman, jossa lapset ovat keskipisteenä.

Land of Legends Kingdom on seikkailullinen ja vaikuttava, mutta voi pidemmän päälle olla liian mahtipontinen. Tämän takia on hyvä idea jakaa loma Land of Legends Kingdomiin ja johonkin toiseen hotelliin.

Lomailet kolme ensimmäistä yötä Land of Legends Kingdomissa, ja neljä viimeistä yötä Pegasos Worldissa. 

Land of Legends Kingdom on yksi Premium Collection -hotelleistamme, johon kuuluu ylellisimmät hotellimme. Pegasos World on puolestaan suosituin hotellimme, ja kuuluu Nazar Collectioniin, jonka All Inclusive -tarjonta on lapsiystävällinen ja monipuolinen, ja jossa meillä on omia pohjoismaisia lastenkerhoja.

 

Kuljetus hotellien välillä

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Pegasos Worldin välillä kestää noin 50 minuuttia ja tämä kuuluu matkan hintaan.

Yhdistä lomaan Land of Legends Kingdom ja Pegasos World

Näin tämä toimii!

Riippuen miten suuri matkaseurueenne on, tulette majoittumaan jossain seuraavista huoneista näissä kahdessa hotelleissa:

2-4 hengelle: Kahden hengen huone/ Perhesviitti parvekkeella

Land of Legends Kingdomissa asutte kahden hengen huoneessa. Pegasos Worldissa majoitutte perhesviittiin, jossa on parveke. 

4-7 hengelle: Kahden hengen huone connection/2x perhesviittejä parvekkeella

Land of Legends Kingdomissa asutte kahden hengen connection -huoneessa. Pegasos Worldissa asutte kahdessa perhesviitissä, joissa on parvekkeet. 

Land of Legends Kingdomin huoneet:

Me Nazarilla emme koskaan aikaisemmin ole nähneet näin lapsiystävällisiä ja mielikuvituksellisia huoneita kuin Land of Legends Kingdomissa, ja olemmekin varmoja, että erityisesti lapset tulevat täällä viihtymään, vaikka koko loma vietettäisiinkin itse huoneessa. Kaikki Land of Legend Kingdomin huoneet ovat sisustettu suloisesti piirrettyjen roomalaisten gladiaattoreiden ja sotilaiden hahmoilla. Joka puolella huoneita on hauskoja yksityiskohtia, jotka tyydyttävät lasten seikkailuhaluja.

 

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 38 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan190x100 cm. 

 

Kahden hengen connection, 4-7 hengelle

Kahden hengen connection on kooltaan 79 m² ja täällä on kaksi kahden hengen huonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 190x100 cm. Kahden hengen connectionissa on kaksi televisiota ja kaksi kylpyhuonetta. 

Huoneet Pegasos Worldissa:

Pegasos World on tehty erityisesti perheitä varten, jonka takia suurin osa huoneista ovat perhesviittejä. Huoneet ovat tilavia ja käytännöllisiä, ja me Nazarilla olemme luokitelleet nämä vastaamaan 4-tähden hotellia. Huoneet ovat valoisia, raikkaita ja näissä on moderni sisustus pohjoismaiseen tyyliin, ja kaikki huoneet ovat remontoitu eri ajankohtina viimeisten vuosien aikana.

 

Perhesviitti parvekkeella

Perhesviitit ovat kooltaan noin 33-36 m² ja täällä on kaksi erillistä huonetta. Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan 180x90 cm. Perhesviiteissä on laattalattia ja normaali parveke pöydällä ja kahdella tuolilla.

Näitä tiettyjä huonetyyppejä ei voi vaihtaa muihin huoneisiin.

Lentokenttäkuljetus näihin hotelleihin menopaluuna ei kuulu matkan hintaan.

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Pegasos Worldin välillä puolestaan kuuluu hintaan. Tarkempaa tietoa kuljetuksesta saat lähempänä lähtöajankohtaa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme