Mallorca, Espanja

Perinteinen lomasaari täynnä elämyksiä

Lomaseikkailu Mallorcalle täyttää jopa vaativan matkustajan toiveet kauniilla rannoilla, ihanalla ruoalla ja loistavilla ostosmahdollisuuksilla. Täällä voit nauttia auringosta ja lämmöstä Mallorcan laajoilla rannoilla - jotkut ovat suosittuja ja tunnettuja, toiset ovat salaisia ja lähes tutkimattomia.

Mallorca on myös rikas kulttuuristaan. Saarella on upea katedraali kauniilla luostareillaan sekä kirkoillaan sekä vaikuttavaa arkitehtuuria jännittävillä museoilla. Romanttinen luonto tarjoaa sinut aktiiviselle lomalle monilla vaelluspoluillaan, pyörälenkeillä ja kajakkiretkillä. Saarella on myös monia hienoja tippukiviluolia, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Meidät löydät täältä Mallorcalla

Palma de Mallorca

Palma on Mallorcan pääkaupunki ja eläväinen suurkaupunki. Täällä vanha kohtaa uuden, ja viihtyisät kahvilat sopivat täydellisesti tunnelmaan ja ilmapiiristä nauttimiseen.

Magaluf

Magaluf on vilkas alue sopien sinulle, joka haluat nauttia auringosta, uimisesta ja pakettimatkailusta yhdistettynä rikkaaseen yöelämään. Täällä voit nauttia pitkistä kauniista rannoista, perhehotelleista sekä uskomattoman tapahtumarikkaasta lomasta.

Alcudia

Alcudia on tunnettu lapsiperheiden suosikkikohteena Mallorcalla. Täältä löydät lapsiystävällisiä matalia rantoja sekä useita upeita perheystävällisiä hotelleja.

Sa Coma

Sa Comassa vallitsee viihtyisä ilmapiiri, ja tämä onkin suosittu niin lapsiperheiden kuin pariskuntien keskuudessa. Rantapromenadilta löytyy runsaasti kahviloita, baareja ja kauppoja.

Tutustu suosittuun lomasaareen

Mallorca tarjoaa historiaa, kaunista luontoa, kiehtovaa arkkitehtuuria, hyvää ruokaa, eloisia rantoja ja turkoosia merta.

Vieraile kauniissa Deiàn taiteilijakylässä

Deià ei ole tunnettu pelkästään taiteestaan ja upeasta ympäristöstään, vaan myös täällä lomailevien tai talon hankkineiden rikkaiden ja kuuluisien ansiosta.

Nauti yhdestä Mallorcan useista rannoista

Mallorcalla on suosittuja ja tunnettuja rantoja, kuten myös vähemmän tunnettuja ja lähes tutkimattomia pieniä rantoja ja lahtia.

Elämyksellinen junamatka Mallorcalla vuorien läpi

Historiallinen juna kulkee Palman ja Sollérin välillä, ja tämä upea kierros on oikeutetusti muodostunut hyvin suosituksi saarella vierailevien keskuudessa.

Maista aitoa mallorcalaista ruokaa

Monipuoliset houkuttelevat tapakset sekä herkulliset mallorcalaiset kala- ja äyriäiserikoisuudet saavat veden kielelle.

Vieraile upeassa Valldemossan kylässä

Idyllinen ja hurmaava Valldemossan maalaiskylä sijaitsee Mallorcan Tramuntana-vuoriston maagisessa ympäristössä.

Haastava matka sinulle, joka uskallat

Monien jyrkkien käännöstensä ansiosta tämä mutkikas Sa Calobran tie ei sovi herkkähermoisille, mutta on hyvin suosittu erityisesti maastopyöräilijöiden keskuudessa.

Tutustu Mallorcan tunnetuimpaan maamerkkiin

Vierailu Mallorcalla ei ole täydellinen ennen kuin olet nähnyt pääkaupunki Palma de Mallorcassa sijaitsevan vaikuttavan La Seun katedraalin.

Ihastu upeisiin Drachin tippukiviluoliin

Vierailu vaikuttavissa tippukiviluolissa on ainutlaatuinen kokemus, ihaillessasi kohtaavia stalagmiitteja ja stalaktiitteja upein värein valaistuina.

Cap de Formentor – Mallorcan pohjoisin piste

Täältä löydät useita näköalapaikkoja, joista avautuu henkeäsalpaavat näkymät kohti Cap de Formentorin rannikkoa, Mallorcan pohjoisinta pistettä.

Keskilämpötila heinäkuussa 28°C

Helsinki - Mallorca noin 4h

Valuutta: Euro €

Aikaero -1h