desk
mob

Mallorca

Mallorca tarjoaa runsaasti elämyksiä

Loma Mallorcalla voi täyttää jopa vaativankin lomailijan toiveet. Kauniita rantoja, ihana luonto, kulttuuria, historiaa, herkullista ruokaa sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Täällä pääset nauttimaan auringosta ja lämmöstä Mallorcan tunnetuilla rannoilla – valittavana on suosittuja rantoja, kuin myös pienempiä lähes tuntemattomia rantoja, jotka löytyvät saaren lahtien suojasta. Mallorca on saari, josta löytyy runsaasti kulttuuria ja historiaa, vaikuttava katedraali, upeita luostareita ja kirkkoja, kiehtovaa arkkitehtuuria sekä kiinnostavia museoita. Kaunis luonto kutsuu aktiviiselle lomalle, ja täällä on useita vaellusreittejä sekä mahdollisuuksia pyöräilyyn ja melontaretkiin. Saarella on myös henkeäsalpaavia tippukiviluolia, jotka todellakin ovat vierailun arvoisia.

Tutustu suosittuun lomasaareen

Mallorca tarjoaa vierailijoilleen historiaa, kauniin luonnon, kiehtovaa arkkitehtuuria, hyvää ruokaa, eläväisiä rantoja ja turkoosin meren.
Etsi matkasi täältä - valitse reittilento!

Keskilämpötila heinäkuussa
28°C

Valuutta
Euro €

Helsinki - Mallorca
Noin 4 h

Kohteemme Mallorcalla

Palma de Mallorca

Palma on Mallorcan pääkaupunki ja eläväinen suurkaupunki. Täällä vanha kohtaa uuden, ja viihtyisät kahvilat sopivat täydellisesti tunnelmaan ja ilmapiiristä nauttimiseen.

Magaluf

Magaluf on eläväistä aluetta, joka on erityisesti nuorten suosiossa. Täällä pääset nauttimaan upeista rannoista sekä runsaasta, tapahtumarikkaasta yöelämästä.

Alcudia

Alcudia on tunnettu lapsiperheiden suosikkikohteena Mallorcalla. Täältä löydät lapsiystävällisiä matalia rantoja sekä useita upeita perheystävällisiä hotelleja.

Sa Coma

Sa Comassa vallitsee viihtyisä ilmapiiri, ja tämä onkin suosittu niin lapsiperheiden kuin pariskuntien keskuudessa. Rantapromenadilta löytyy runsaasti kahviloita, baareja ja kauppoja.

Jännittäviä retkikohteita

Täältä löydät inspiraatiota mitä kaikkea voit tehdä lomasi aikana Mallorcalla!

Kaikki hotellimme Mallorcalla

Mallorcalla meillä on ainoastaan neljän ja viiden tähden All Inclusive –hotelleja.