Nazarin uutuudet 2019

Tutustu uutuuksiimme!

Suomen All Inclusive- spesialistina tarjoamme kaikkea mahdollista, huolimatta siitä etsitkö hurjilla vesiliukumäillä varustettua vesipuistoa vai ehkäpä yhtä meidän viimeksi julkaistuista ylellisyyttä tihkuavista Premium-hotelleistamme.

Helpottaaksemme ajan tasalla pysymistä kaikkien uutuuksiemme kanssa, olemme koonneet nämä tälle sivulle, jotta löydät helposti kaikki jännittävät talven aikana julkaistavat uutuudet samasta paikasta.

Asu keskellä teemapuistoa

Kombomatkoja

Mikäli kokonainen viikko Land of Legends Kingdomissa tuntuu liian mahtipontiselta, voi loman viettää kahdessa eri hotellissa.

Pegasos World & Land of Legends Kingdom

Lomaile kolme yötä Land of Legends Kingdomissa ja neljä yötä suositussa perhehotellissa Pegasos Worldissa. Lue lisää.

Rixos Premium Belek & Land of Legends Kingdom

Lomaile kolme yötä Land of Legends Kingdomissa ja neljä yötä tyylikkäässä sisarhotellissa Rixos Premium Belekissä. Lue lisää.

Vapaapääsy Land of Legendsiin

Mikäli asut jossain näistä hotelleista, on sinulla vapaapääsy ilman rajoitteita Land of Legendsiin, ja kuljetuksia tänne menee useamman kerran päivässä

Rixos Premium Belek

Täydellistä rauhaa ylellisessä ympäristössä! Lomaile eleganteissa huoneissa suoralla käynnillä altaaseen Rixos Premium Belekissä.

Regnum Carya Resort

Luksusta, luksusta ja lisää luksusta! Regnum Carya Resort on ainutlaatuinen hotelli aivan omaa luokkaansa.

Uusin vesipuistomme

Aqua Paradise

Hyvä tietää

Kaikkiaan 40 vesiliukumäkeä

Paljon naurua ja iloa lomalla

Täällä on vesiliukumäkiä, kuten Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda ja Wild Cobra, ja nämä sopivat parhaiten vauhtihirmuille, jotka haluavat todellisen adrenaliinipotkun, kutitusta mahan pohjassa ja vetisiä laskuja.

All Inclusive

Täällä on suuri tarjonta mistä valita

Päivän aikana on tarjolla välipaloja ja yksinkertaisia ruokia allasbaarissa Adric-alueen luona. Jäätelöä voi hakea suuresta varjossa olevalta terassilta ja Baltic-uima-allasalueelta, jonka baarissa on pakkasia ja tietenkin kylmiä juomia.

Koe Aqua Paradise

Uusin Premium Collection -hotellimme

Uusin Holiday Collection -hotellimme

Kesäasuntoja koko perheelle