Incekum, Turkki

Pegasos Resort

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 318 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 318 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 15 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 

Suosittu perhehotelli yhdellä Turkin parhaimmista hiekkarannoista

Pegasos Resortilla on yhteiset ulkopuitteet naapurihotellien Pegasos Royalin ja Clubin kanssa. Tämä tarkoittaa, että maksat vain yhdestä hotellista, mutta saat käyttöösi kolmen hotellin mukavuudet! Lapsihinta koskee lapsia 15-ikävuoteen asti, ja Nazarin omat, pohjoismaiset aktiviteettioppaat ottavat lapset avosylin mukaan merirosvokerhoomme ja uimakoulumme Swim a´hoy. Kaikki nämä sisältyvät hintaan!

Pegasos Resort sijaitsee ihanan kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä. Täällä hiekka on hienoa ja rantavesi matalaa. Rannalla on myös ainutlaatuinen wipeout-rata usealla loistavalla esteellä.

Asuessasi Pegasos Resortissa olet sen keskeisen sijainnin ansiosta lähellä tapahtumien keskipistettä. Resortissa saat ihastuttavan ja vehreän puutarhaympäristön, hauskoja aktiviteetteja pitkin päivää ja ihanan lomatunnelman iltaisin amfiteatterissa. Pegasos Resort soveltuu loistavasti erityisesti pariskunnille, jotka haluavat nauttia toistensa seurasta, mutta tilavat huoneet, vesipuisto, wipeout-rata sekä sijainti rannalla huokuttelevat tänne myös paljon lapsiperheitä.

Pegasos Resort on vieraidemme suuri suosikki ja meidän oppaamme tekevätkin hotellilla kaikkensa varmistaakseen teille mahtavan loman.

Pegasos Resortissa olemme keränneet yhteen pakettiin kaikki Nazarin peruspalvelut: se sijaitsee rannalla, siellä on paljon aktiviteetteja lapsille, suuri vesipuisto ja luonnollisesti All Inclusive. Olemmekin varmoja siitä, että kotiinpaluusta tulee vaikeaa!

Hiekkalinnamestareiden paratiisi

Olemme valinneet Pegasos Resortin ranta-alueen Nazarin parhaimmaksi rannaksi. Ja syystäkin, se on yli kilometrin pituinen ja sen hiekka on erityisen hienoa ja upean kullankeltaista. Lapset voivat leikkiä turvallisesti vedenrajassa, sillä ranta on matalavetinen, joten voit pitää heitä silmällä aurinkovuoteesta käsin. Rannalla on myös loistava wipeout-rata, jota vieraamme voivat käyttää vapaasti maksutta! Ainutlaatuinen, täynnä vauhtia oleva wipeout-rata on avattu kantavierassuosikkiemme Pegasos Resortin ja Pegasos Royalin rannalle. Wipeout-rata on meressä, rannan läheisyydessä oleva alue, jossa on vedessä kelluvia, isoja puhallettavia esteitä. Wipeout-rata on saanut innoituksen samannimisestä tv-ohjelmasta. Tällä radalla vesiaktiviteetit ovat omaa luokkaansa ja hurjapäät voivat ottaa mittaa toisistaan gladiaattorien tavoin.

Lähde siis mukaan mittelöön hyppimään, pyörimään, läiskyttelemään ja pomppimaan tälle alueelle, jota ei todellakaan löydy joka hotellilta! Rata on auki päivittäin kello 10.00-18.00 välisenä aikana 15.5-15.9. Huomioithan, että rata saattaa olla myös suljettu sääolosuhteiden takia, kuten kovan tuulen tai laineiden vuoksi.

Hiekka on aivan hienoa ja kauniin kullankeltaista. Aivan hotellin edessä on hiljainen allas, jossa voitte nauttia rauhassa hyvästä kirjasta ja viilentävistä kylvyistä altaassa. Vauhtia ja elämää löydätte kaikilta Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin allasalueilta, joissa järjestetään tapahtumia ja soitetaan musiikkia.

Naapurihotelli Pegasos Royaliin päin löydätte satumaisen vesipuiston, Captain Nemon linnan. Siellä on paljon vesiliukumäkiä pienille ja suurille hurjapäille, ja lapset löytävät vesipuistosta paljon leikkikavereita.

Pyyhkeet uima-altaalle ja rannalle sisältyvät hintaan. Pyyhkeet voi vaihtaa päivittäin hotellin Wellness-keskuksessa.

 

Vesiliukumäet

Pegasos Royal

Kamikaze 1
16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.  

Kamikaze 2
54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki
37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon sininen vesiliukumäki
20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki
47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki
8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Royal avoin vihreä vesiliukumäki
35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Royal avoin keltainen vesiliukumäki
6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Royal valkoinen vesiliukumäki
4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m. 

Lastenallas (sieni)
5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille. 

 

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki
28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli
11,5 m, altaan syvyys 1,30 m. 

Avoin allas
6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.  

Lastenallas Mickey Mouse 1
5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille. 

Lastenallas Mickey Mouse 2
5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3
5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.


Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän puolesta. Huomioithan, että hotelli voi muuttaa näitä sääntöjä ilmoittamatta Nazarille.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista.

Lasku on maksettu kotoa käsin

Päivän kolme pääateriaa tarjoillaan Pegasos Resortin pääravintolassa, jonka seisovat pöydät notkuvat ikisuosikkeja ja paikallisia erikoisuuksia.

Aamiaispöydästä löydät esimerkiksi tuoretta leipää ja eri leikkeleitä sekä juustoja, hedelmiä ja kansainvälisiä aamiaisruokalajeja. Voit syödä aamupalaksi myös lämpimiä ruokalajeja tai pyytää kokkia valmistamaan munakasta haluamillasi täytteillä. Ennen kuin huomaatkaan, on lounasaika, jonka jälkeen on tarjolla illallinen, jolloin seisova pöytä koostuu useista kansainvälisistä ja turkkilaisista erikoisuuksista, joista useimmat valmistetaan paikan päällä toiveidesi mukaan. Kevyempää ruokaa on myös tarjolla, kuten laaja salaattibaari, joka saa veden kielelle ja tekee terveellisestä ruoasta herkullisen houkuttelevaa!

Pääravintolassa on oma alue, jossa tarjoillaan ruokia erityisruokavalioille, erityisesti gluteenikoille, pähkinäallergikoille ja laktoosi-intoleranteille. Lue lisää erityisruokavalioruoista ja allergiakaavakkeesta tämän sivun alhaalta kohdasta "Matkustaessasi allergikkona".

Täältä voit katsoa videoita ja kuvia hurjasta Wipeout-radasta.

Lomalla kuuluu hemmotella itseään, joten maistele myös jälkiruokabuffetin antimia. Tarjolla on houkutuksia houkutusten perään! Kokeile esimerkiksi hotellin turkkilaista hunajakakkua, baklavaa. Sesongin aikana tarjoillaan samettisen pehmeää pehmistä tiettyinä ajankohtina jäätelökioskista kahtena eri makuna. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja! Ajankohtina kun pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan tietenkin normaalia jäätelöä!

Hotellissa on paljon vipinää, kun päivän kolme pääruokaa ovat tarjolla, ja lapsetkin nauttivat sydämen kyllyydestä kaikista suosikkiruoistaan yhdessä uusien kavereidensa kanssa. Erityisesti keskellä kesää pääravintolassa voi olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin sinun ei tarvitse jonottaa.

Pegasos Resortin vieraana on käytössäsi kolme teemaravintolaa, jotka sijaitsevat suurella alueella, jonka hotelli jakaa naapurihotellien, Pegasos Royalin ja Pegasos Clubin, kanssa.

Voit valita seuraavien teemojen väliltä: italialainen (Resortissa), turkkilainen tai aasialainen. Tilan salliessa voit vierailla yhdessä näistä maksutta lomasi aikana. Osa teemaravintoloista sijaitsee ulkotiloissa, jonka takia aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteiden ja sesongin mukaan.

Muista tehdä pöytävarauksesi Guest Relation–pisteessä omassa hotellissasi. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan, mutta viinipullot ja tuontijuomat ovat lisämaksullisia. Teemaravintolat ovat hyvin suosittuja, jonka takia on hyvä suunnitella käynti ja varata pöytä hyvissä ajoin etukäteen.

Lisämaksua vastaan

Viini pulloissa, osa tuontijuomista. Tuorepuristettu mehu, juomat discossa ja turkkilainen kahvi. Ateriointi teemaravintolassa hintaan kuuluvan yhden käynnin jälkeen.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 10:30
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:30
Illallinen Pääravintola 18:30 - 21:00
Lastenbuffé Pääravintola 18:30 - 21:00
Kahvia och kakkua   16:30 - 17:00
À la carte   19:00 - 21:00
Keskiyön snacks   23:30 - 00:00
Jäätelöä   11:00 - 21:00
Snacks   12:30 - 16:30
Beach Bar   10:00 - 18:00
Disco   23:00 - 03:00
Lobby Bar   10:00 - 01:00
Snack Bar   10:00 - 01:00
Promenade Bar   18:00 - 00:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. Teemaravintolat ovat käytettävissä paikkatilanteen salliessa.

Ota rennosti – me huolehdimme ohjelmasta!

Nazarin suomalaiset ja pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään pikkuvieraitamme eri lastenkerhoissa.

Captain Nemon merirosvokerho!

Nazarin Captain Nemon merirosvokerho sijaitsee viihtyisissä, pienissä puuhyteissä, joissa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suuren kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Merirosvokerho on ilmainen ja tätä ohjaavat Nazarin suomalaiset ja pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat.

Koko viikon opettavat aktiviteettioppaamme lapsille eri tansseja, ja lapset pääsevät esittämään ylpeinä nämä vanhemmilleen iltaisin minidiscossa. Minidisco järjestetään viitenä iltana viikossa. Lastenkerho on auki viisi kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11–vuotiaille lapsille. Ohjaajajat puhuvat täällä suomea, jotain pohjoismaisista kielistä tai englantia!

Swim a´hoy uimakoulu

Kuvittele kuinka ylpeä lapsesi on, kun hän voi esitellä uutta uimataitoaan kavereille loman jälkeen! Loma Pegasos Resortissa on lomaa vedessä, joten on tärkeää, että lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi vedessä. Kaikki meidän uimaohjaajamme ovat läpäisseet virallisen uimaohjaajakoulutuksen.

Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-6-vuotiaisiin ja 7-11-vuotiaisiin. Pienimmille lapsille opetuksessa on enemmän kyse turvallisuudesta ja leikistä vedessä, kun taas vanhempien lasten ryhmässä keskitytään enemmän varsinaiseen uimaopetukseen. Pegasos Royalissa ja Pegasos Resortissa uimakoulu järjestetään 2-4 kertaa viikossa kesä-elokuun aikana.

Huomioithan, että  lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti!

Uimakoulun jälkeen lapset tuntevat olonsa vedessä niin turvalliseksi, että he hyppäävät altaisiin. Ja altaita riittää joka lähtöön vauva-altaista lastenaltaisiin sekä oikeisiin aikuistenaltaisiin. Kohokohtana on Captain Nemon linna! Mitä paremmin lapsesi uivat, sitä vauhdikkaimpiin vesiliukumäkiin pitää päästä!

Lisämaksua vastaan

Merirosvoretki.

Viihdettä ja hauskoja aktiviteetteja

Oletko kilpailuhenkinen ihminen? Osallistu meidän kivoihin aktiviteetteihimme, joita löytyy kaikilta kolmelta hotellilta. Ne herättävät takuulla mielenkiintosi, sillä tarjolla on toimintaa rantalentopallosta hauskoihin allastapahtumiin. Aktiviteetteihin kuuluu muun muassa paljon eri pallopelejä kuten tennis, pöytätennis ja minijalkapallo, mutta kokeile taitojasi myös tikan heitossa, uimahypyissä ja vauhdikkaassa vesijumpassa!

Langaton nettiyhteys on ilmainen hotellin aulassa, mutta huoneissa se on maksullinen. Yhteysnopeus vaihtelee käyttäjämäärästä riippuen.

Hienolla kuntosalilla on hyvä polttaa kaloreita, jos herkulliset ruuat kolottavat omaatuntoa. Voit myös aloittaa päivän juoksulenkillä puutarhan ja rannan polkuverkostossa, joka yhdistää kaikki kolme Pegasos-hotellia.

Jokaisena iltana järjestetään esityksiä ja tanssia lasten minidiskon jälkeen. Ihmiset jäävät usein juttelemaan keskenään drinkki kädessä ohjelman loputtua, joten koko alueella on myöhään yötä mahtava tunnelma. Koko perheelle on siis ohjelmaa amfiteatterissa joka ilta avoimen tähtitaivaan alla.

Matkamuistoja kotiin vietäväksi löydätte hotellien monista myymälöistä, joissa teitä houkuttelevat jännittävät nahkatuotteet, korut ja matkamuistot.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, langaton nettiyhteys huoneissa ilman Comfort Class -pakettia, tennis ja tennisvarusteet, valaistu tennisrata.

Remontoituja huoneita

Talven 2013 aikana Pegasos Resortissa on tehty mittava remontti, ja huoneet ovat moderneja ja raikkaita. Kaikki kahden hengen huoneet, kahden hengen connection-huoneet, deluxe-huoneet, sekä perhesviitit saivat uudet laminaattilattiat ja ne on maalattu vaaleilla, kevyillä sävyillä. Tyyli on modernia ja ajatonta. Huonekalut ovat vaaleaa puuta ja tekstiilit lämpimän sävyisiä, jotka tuovat huoneeseen elävyyttä. Iso peili ja uusi valaistus isontavat huonetta ja tuovat kotoisaa tunnelmaa.

Huoneissa on keskusilmastointi ja tallelokero ja ne on lisäksi varustettu minijääkaapilla, puhelimella, parvekkeella, langattomalla nettiyhteydellä (lisämaksua vastaan) ja televisiolla. Parvekkeella on pöytä ja kaksi tuolia. Minijääkaapin sisältö on maksullinen. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja suihkukaappi. Kaikissa huoneissa on laminaattilattia, paitsi Grand Svit ja King Svit-huoneissa, joissa on kokolattiamatto. Huomaa, että nettiyhteyden nopeus voi vaihdella käyttäjämäärän mukaan, ja jos varaat matkaasi Comfort Classin, siihen sisältyy ilmainen nettiyhteys huoneissakin.

Side by side!

Nyt voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä.

Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä maksaa 39€ huonetta kohden viikossa, ja on mahdollista suurimmissa osissa huonetyyppejä.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Noin 25m² kokoisissa kahden hengen huoneissa on yksi huonetila, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tilaa on kolmelle hengelle, jolloin kolmas henkilö nukkuu lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja lisämaksua vastaan voit myös saada huoneen yhdelle. Kaappitilaa on runsaasti, ja huoneessa on pieni pöytä ja kaksi tuolia. Kaikki huoneet ovat merenpuoleisia, mutta näköala vaihtelee hieman huoneen sijainnista riippuen.

Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan toisen kahden hengen tai kahden hengen Connection-huoneen kanssa lisämaksua vastaan.

Kahden hengen Connection-huone, 4-6 hengelle

Noin 50m kokoinen kahden hengen Connection huone koostuu kahdesta tavallisesta kahden hengen huoneesta (lue lisää ylläolevasta kuvauksesta), joiden välissä on ovi. Tilaa on jopa kuudelle aikuiselle ja huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista vierasta. Kaksi vierasta nukkuu lisävuoteissa ja sinulla on mahdollisuus kahteen lapsihintaan. Connection huoneet ovat kaikki merenpuoleisia. Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan kahden hengen huoneen kanssa lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Deluxe-huoneissa on tilaa neljälle hengelle, korkeintaan kolme aikuista ja vähintään kaksi täysihintaista vierasta, ja sinulla on mahdollisuus jopa kahteen lapsihintaan. Deluxe-huoneet ovat noin 30m kokoisia. Sisustus on sama kuin kahden hengen huoneissakin, mutta huonetila on huomattavasti suurempi ja siellä on miellyttävä sohvatila. Kaikissa deluxe-huoneissa on näköala mantereen puolelle. Deluxen voi tilata kolmelle aikuiselle, jolloin kolmas henkilö nukkuu lisävuoteessa. Side by Side: Varatessasi tämän huonetyypin, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan toisen Deluxe-huoneen kanssa lisämaksua vastaan.

Perhesviitti merinäköalalla, 2-4 hengelle

Perhesviittien sisustus vastaa kahden hengen huoneiden tyylikästä linjaa, mutta täällä saat yhdistetyn olo-/makuuhuoneen sekä erillisen makuuhuoneen. Erityisen oivallinen ratkaisu kahden lapsen perheille. Tilaa on jopa neljälle hengelle, korkeintaan kolme aikuista ja vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Mahdollisuus jopa kahteen lapsihintaan.

Pegasos Resortissa on useantyyppisiä perhesviittejä, joiden sisustus ja muoto saattavat hieman vaihdella. Tietyn perhesviitin tilaaminen ei ole mahdollista, mutta kaikissa perhesviiteissä on niiden muodosta ja sisustuksesta riippumatta tilaa noin 50 m², oma parveke sekä vähintään yksi kylpyhuone. Kaikki perhesviitit ovat merenpuoleisia, mutta parvekkeelta avautuva näköala vaihtelee huoneen sijainnista riippuen ja on rajallinen johtuen suojaavasta ulkomuurista. Ylimmän kerroksen sviitit ovat ihania kattohuoneistoja.

Grand-sviitti, 2-3 hengelle

Noin 64m kokoinen Grand-sviitti on vaihtoehto kaikille ylellisyyttä rakastaville. Saat käyttöösi suuret, tilavat parvekkeet, näköalan merelle, suuren olohuoneen tyylikkäällä sohvaryhmällä ja ruokapöydällä, erillisen makuuhuoneen katosvuoteella ja lisävuoteella, sekä kylpyhuoneen poreammeella. Tilaa on kolmelle hengelle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta.

King-sviitti merinäköalalla, 3-4 hengelle

Jos matkustatte suuremmalla ryhmällä ja haluatte runsaasti tilaa, voitte varata King-sviitin. Tämä sviitti vastaa pitkälti Grand-sviittiä, mutta siinä on kaksi makuuhuonetta yhden sijaan ja sviitin koko on noin 130m. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Saatte myös kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on poreamme. Varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista vierasta ja siellä on mahdollisuus yhteen lapsihintaan.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Tämä on kahden hengen huone (katso huonetyyppi ylhäältä), jossa aikuinen voi asua jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan.

Lisämaksua vastaan

Langaton nettiyhteys huoneissa ilman Comfort Class–pakettia.

Wellness – nauti ihanasta hamam-kokonaisuudesta

Wellnesskeskuksen henkilökunta palvelee sinua ammattitaidolla valitessasi itsellesi ylellisiä käsittelyjä täydelliseen hemmotteluun. Valitse suuresta valikoimasta hierontoja ja kauneuskäsittelyjä tai aloita lomasi turkkilaisella erikoisuudella, hamam-kylvyllä, joka puhdistaa ruumiin ja sielun.

Pegasos Resortin turkkilainen hamam, mikä tarkoittaa kylpyä, on suuri marmorilla katettu huone, jonka kuumat höyryt avaavat ja puhdistavat ihosi huokoset. Hamamissa saa myös vaahtohierontaa lisämaksua vastaan, vartalosi kuoritaan ensin karkealla pellavahanskalla, mikä poistaa kuolleet ihosolut, ja hoito päätetään ihanalla, pehmeällä vaahtohieronnalla. Tämä on mahtava tapa varmistaa itsellesi hieno ja kestävä rusketus ja olet aivan valmis auringon säteille. Turkkilainen kylpy on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys!

Ota yhteyttä oppaisiimme, he kertovat sinulle enemmän eri hoidoista. Voit varata meiltä myös itsellesi tai matkakumppanillesi ihanan hamam-kokonaisuuden, joka hoitaa ruumista ja sielua.

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat, muut hoidot sekä wellnesskeskuksen tilojen käyttö, säilytyslokero.

Hienoja huoneita liikuntarajoitteisille vieraille

Pegasos Resortissa on huoneita, jotka sopivat myös liikuntarajoitteisille vieraille. Sviiteissä on kaksi huonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lattia on päällystetty kokolattiamattoilla. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kaikista huoneista on merinäköala, ja huonekoko on noin 50 m². Kylpyhuoneessa on suihku sekä kylpyjakkara, josta saa tukea. Käsienpesualtaalla ja wc:ssä on myös kädensija, josta saa tukea sekä hiustenkuivaaja ja seinäpuhelin. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, oma parveke, minijääkaappi sekä tallelokero.

Huomaa! Olohuoneesta parvekkeelle vievän liukuoven yhteydessä on muutaman sentin korkuinen kynnys, joten huomioi tämä mikäli käytät pyörätuolia.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikka Turkissa onkin valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannaille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

 

 

 

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muunmuassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin viidelle päätteelle kahden sijasta, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Saat kaiken tämän Comfort Class-luokassa

 • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin á la carte -ravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • Aamutakki ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna


Huomioithan, että Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja.Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.